Η Σελίν Ντιόν ερμηνεύει ένα τραγούδι με πάθος - Το αφιερώνει στη μητέρα της που πέθανε προχθές & δακρύζει ο πλανήτης (βίντεο)

H Σελίν Ντιόν μιλάει για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας της , στο κοινό της και συγκλονίζει

H Τερέζ Ντιόν , τηλεπαρουσιάστρια , με έντονη φιλανθρωπική δράση και μητέρα 14 παιδιών έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη σε ηλικία 92 ετών. Η κόρη της , η  Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε τη δυσσάρεστη είδηση στο Instagram, ενημερώνοντας τους  ακόλουθους της, ότι η περιοδεία της σε Μαϊάμι, και Φλόριντα θα συνεχιστεί και θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της μητέρας της.

"Είναι λίγο περίεργη μέρα για μένα, σήμερα. Τα πόδια μου τρέμουν λίγο. Είμαι σίγουρη ότι μάθατε τα νέα για τη μητέρα μου που δημοσιεύθηκαν σήμερα το πρωί , αλλά μην ανησυχείτε είμαι καλά", είπε η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια στο πλήθος που συγκεντρώθηκε στο American Airlines Arena , στο Μαϊάμι για να παρακολουθήσει τη συναυλία της.

"Η μητέρα μου ήταν 92 χρονών. Τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ άρρωστη και ξέραμε ότι δεν θα είναι μαζί μας για πολύ ακόμα. Δύο μέρες πριν πεθάνει οι νοσοκόμες μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι δεν είναι καλά και ότι το τέλος έρχεται σύντομα. Τηλεφώνησα αμέσως στα αδέρφια μου και πήγαμε κοντά της στο Μόντρεαλ και περάσαμε όλη τη νύχτα δίπλα στο κρεββάτι της.

Είπαμε ιστορίες, αγκαλιαστήκαμε, τραγουδήσαμε και είπαμε αντίο. Είμαι σίγουρη ότι έφυγε ευχαριστημένη μετά από αυτό. Ξέρω πως σήμερα εδώ, η μητέρα μου θα ήθελε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, και εσείς να περάσετε πιο ωραία από ποτέ στη ζωή σας. 

Στη μητέρα μου άρεσε να γελάει και να τραγουδάει. Ήταν μουσικός . Έπαιζε βιολί. Είναι αυτή που έγραψε το πρώτο μου τραγούδι", συνέχισε η Σελίν Ντιόν.

 

 

Στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια και πολύ συγκινημένη αφιέρωσε ένα πολύ ωραίο τραγούδι στη μητέρα της κάνοντας όλο το κοινό και όλο τον πλανήτη να ανατριχιάσει και να δακρύσει με το βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Je t’aime maman ❤️? - Céline xx...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις

 

"Ήταν μια πολύ συγκινιτική συναυλία", δήλωσε η Σελίν Ντιόν στο E News.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ