Τραγουδιστής πέθανε από έμφραγμα πάνω στην σκηνή - Ζήτησε συγγνώμη από το κοινό & έκλεισε τα μάτια 

Έμφραγμα πάνω στην σκηνή την ώρα που τραγουδούσε έπαθε ο 71χρονος καλλιτέχνη της Folk Ντέιβιντ Όλνι.

Μια δυσάρεστη είδηση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου με τον 71 ετών καλλιτέχνη της Folk Ντέιβιντ Όλνι να πεθαίνει από έμφραγμα πάνω στην σκηνή και μπροστά στο κοινό του.

Photo: Washington Post

Ο τραγουδιστής την ώρα που τραγούδαγε στο Φεστιβάλ τραγουδοποιών στη Σάντα Ρόζα της Φλόριντα ένιωσε πόνους στο στήθος του, ζήτησε συγγνώμη από το κοινό του που ήρθαν να τον παρακολουθήσουν και μετά έκλεισε τα μάτια, σύμφωνα με την γνωστή καλλιτέχνιδα Amy Rigby που συμμετείχε και η ίδια στο show.

Σε ανάρτησή της στο facebook έγραψε η Amy Rigby: Ντέιβιντ Όλνι, ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας θρύλος, ένας στιχουρχός ποιητής πέθανε χθες βράδυ. Καθόμουν δίπλα του στον κύκλο, ήταν τόσο τιμητικό και ανυπομονούσε να πει τραγούδια μαζί με τον Σκοτ Μίλερ. Ο Όλνι τραγουδούσε το τρίτο του τραγούδι όταν σταμάτησε, απολογήθηκε και έκλεισε τα μάτια του". "Ήταν εντελώς ακίνητος, καθισμένος με την κιθάρα στην αγκαλιά του, φορώντας το τελειότερο καπέλο και ένα όμορφο σουέντ τζάκετ. Γελάσαμε γιατί έξω έβρεχε κατακλυσμιαία. Θέλω η φωτογραφία να είναι όσο πιο μεγαλειώδης και αξιοπρεπής όσο ήταν, γιατί αρχικά φάνηκε ότι απλώς έπαιρνε τον χρόνο του. Ο Σκοτ Μίλερ είπε ότι έπρεπε να κάνουμε ανάνηψη. Γιατροί από το κοινό και το προσωπικό του χώρου όπου παίζαμε έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον επαναφέρουν". Η Ρίγκμπι ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο συνάδελφός της έφυγε από τη ζωή και έστειλε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του αλλά και σε όλους τους θαυμαστές του." Ακόμη και σ' αυτούς που δεν τον είχαν ακούσει ποτέ. Όλοι χάσαμε κάποιον σπουδαίο".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ