Η Άντα Λεούση και οι προβλέψεις τις ημέρας: Ποια ζώδια θα είναι τυχερά; 

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ: Αρχίζουν να μειώνονται οιεπιφυλάξεις σας για το πως μπορεί να εξελιχθεί μια επαγγελματική πρόταση που εσείς θα κάνετε. Ίσως η καθημερινότητά σας να είναι λίγο εκνευριστική, όμως, δε χρειάζεται να τα παραλέτε γιατί θα κουραστείτε ψυχικά, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυξήστε τις εξόδους σας και αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο, για να επωφεληθείτε ακόμα και από κάποιες τυχαίες συναντήσεις που μπορούν να γίνουν η αιτία καινούριων επαφών και γνωριμιών.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το κλίμα θα είναι αρκετά καλό και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, γι’ αυτό φροντίστε σε διαμάχες που θα προκύψουν μεταξύ τους να μείνετε αμέτοχοι για να μη σας πάρει και εσάς η μπάλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σωστές κινήσεις, λογική και σύνεση είναι αυτά που απαιτούνται από εσάς σε επαγγελματικά θέματα για να κλείσετε συμφωνίες.

ΛΕΩΝ: Φτιάχνει η διάθεσή σας και θα αρχίσετε να συζητάτε για κάποιες προοπτικές που μέχρι τώρα δε βλέπατε. Η συμπεριφορά σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πως θα σας αντιμετωπίσουν οι άλλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διορθώστε όσο είναι εφικτό ελαττώματα που διαθέτετε πριν σας τα χτυπήσουν. Για να σας εμπιστευθούν πρέπει να μάθετε και να δίνετε εκτός απ’ το να παίρνετε.

ΖΥΓΟΣ: Φτιάξτε ένα πλάνο που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις περισσότερες υποχρεώσεις σας. Μην παραπλανείτε αυτούς που θέλουν να δεσμευτούν μαζί σας, αφού εσείς δεν είστε έτοιμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους ιδιαίτερα αν απειλούνται άμεσα σχέσεις που σας ενδιαφέρουν. Μερικές φορές επιβάλλεται να ξοδέψετε μερικά χρήματα για να περάσετε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να απαλλαγείτε από τις όποιες ενοχλήσεις έχετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, αρκεί και εσείς να φροντίσετε να είστε συνεπείς με τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απαλλαγείτε από ότι σας βαραίνει ψυχολογικά και οργανώστε καλύτερο το χρόνο και τις δυνάμεις σας για να γίνετε περισσότερο αποδοτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε σε εφαρμογή σχέδια ή ιδέες που μέχρι τώρα παρέμεναν στην άκρη, καθώς η τύχη θα είναι αρκετά κοντά σας για να τα προωθήσετε και να βρείτε συμπαραστάτες για την υλοποίησή τους.

ΙΧΘΥΣ: Τα πάντα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή και ακόμα και οι πιο δύσπιστοι θα αναγκαστείτε να το πιστέψετε αφού θα πάρετε μια καλή γεύση και μάλιστα στο συναισθηματικό σας τομέα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ