Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο Βανκούβερ! Η Μέγκαν έβγαλε βόλτα τα σκυλιά με τον Άρτσι σε μάρσιπο  

Με έναν ειρωνικό τίτλο η Daily Mail "υποδέχεται" τον πρίγκιπα Χάρι που επέστρεψε στον Καναδά για να ξαναβρεί την οικογένεια του μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών του Megxit.

Το αεροπλάνο του πρίγκιπα Χάρι προσγειώθηκε στο Βανκούβερ αργά την νύχτα της Δευτέρας και τον βλέπουμε να αποβιβάζεται ντυμένος πολύ απλά και όλο χαμόγελα

Χαμόγελα ακόμα περισσότερα και μεγαλύτερα, εύκολα βλέπει κάποιος στο πρόσωπο της Μέγκαν Μάρκλ, η οποία εμφανίστηκε να κάνει βόλτες στο Horth Hill Regional Park κρατώντας σε μάρσιπο τον γιό της Άρτσι, επίσης είχε μαζί της τα δύο σκυλιά της, τον μαύρο Oz και τον Guy.

Ήταν ντυμένη με κολάν, πράγμα αδιανόητο στο προηγούμενο "ρόλο" της. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ σύμφωνα με το μνημόνιο του Megxit διατηρούν τους τίτλους τους.  

Τέλος σύμφωνα με το βασιλικό ρεπορτάζ και την Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι "γεφύρωσε" τις διαφορές του, με τον αδερφό του Γουίλιαμ λίγο πριν φύγει από την μεγάλη Βρετανία.  

Διαβάστε επίσης:

Συγκίνηση με την πρώτη ομιλία του πρίγκιπα Χάρι μετά το Megxit: Λυπάμαι, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή, με την Μέγκαν μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες 

Η τελική συμφωνία για το Megxit: Η Μέγκαν κι ο Χάρι χάνουν οριστικά τους βασιλικούς τους τίτλους & επιστρέφουν χρήματα στο βρετανικό κράτος - Η απόφαση της βασίλισσας (φώτο-βίντεο)

Βασίλισσα Ελισάβετ: "Ουράνιο τόξο" μετά την καταιγίδα - Έξοδος πρώτη φορά με τον "αμφιλεγόμενο" πρίγκιπα Άντριου μετά το σκάνδαλο & το Megxit (φώτο-βίντεο)

Μέγκαν - Ελισάβετ ούτε στο τηλέφωνο: Η βασίλισσα γιαγιά, η νύφη που το έσκασε & το παρασκήνιο στο Megxit

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ