Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

39χρονη αστυνομικός στη Νέα Υόρκη συνευρέθηκε με Έλληνα συνάδελφο της στο μπάνιο εν ώρα υπηρεσίας - Επ' αυτοφόρω

Τέθηκαν σε διαθεσιμότητα

Μία αστυνομικός που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης τέθηκε σε διαθεσιμότητα όταν πιάστηκε επ' αυτοφόρω, μεθυσμένη , να κάνει σεξ  στις τουαλέτες με συνάδελφο της , αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας.

Η 39χρονη Brandi Sanchez, κρίθηκε ανίκανη για εργασία μετά την εσωτερική έρευνα που έγινε στο τμήμα που υπηρετεί. Η αστυνομικός συνελήφθη να κάνει σεξ με τον Έλληνα συνάδελφο της Λάμπρο Γαβαλά. Οι δύο τους είχαν βγάλει τα όπλα τους και τα αστυνομικά τους σήματα και είχαν δώσει ραντεβού στις τουαλέτες του αστυνομικού τμήματος.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας την Σαντσέζ έπιασαν "επ' αυτοφόρω" σε ερωτικές περιπτύξεις , δύο άλλες γυναίκες αστυνομικοί, στις τουαλέτες που βρίσκονται στο 12ο όροφο , του αστυνομικού τμήματος της οδού Church Street, στο Μανχάταν.

Η Σαντσέζ είναι παντρεμένη με τον αναπληρωτή επιθεωρητή Timothy J. Skretch, προϊστάμενο του CO 79. Το περιστατικό στην τουαλέτα είδε μια συνάδελφός της, η οποία όπως ανέφερε,"είδε την Σάντσεζ και τον Γαβαλά μέσα στην ίδια τουαλέτα να έχουν σεξουαλική επαφή".

Οι αστυνομικοί που τους εντόπισαν , τους έδωσαν μία ευκαιρία να εγκαταλείψουν την τουαλέτα και να επιστρέψουν στις θέσεις τους αλλά όταν επέστρεψαν μετά από ώρα οι εραστές βρίσκονταν εκεί, αναφέρει η έκθεση την οποία δημοσιεύει αποκλειστικά η Daily Mail.

Τελικά ο Γαβαλάς βγήκε πρώτος από την τουαλέτα και τον ακολούθησε η Σαντσέζ , η οποία ήταν μεθυσμένη, επιθετική και μη συνεργάσιμη.  Σύμφωνα με την αναφορά δεν είχε το όπλο της και δεν φορούσε στολή αλλά  μαύρο παλτό, μπορντό φόρεμα και μαύρα παπούτσια.

Για το περιστατικό διατάχθηκε εσωτερική έρευνα και μέχρι να ολοκληρωθεί η Σαντσέζ που υπηρετεί στο τμήμα από το 2004 , τέθηκε σε διαθεσιμότητα και υποχρεώθηκε να παραδώσει το σήμα και το όπλο της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ