Cosmote Tv: Ακόμα ένα Oscar's Sundays με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο & νέες σεζόν για Project Blue Book & The Bold Type

Block buster σε Α΄ τηλεοπτική προβολή και μεγάλους on demand τίτλους, όπως το Joker με τον Χοακίν Φίνιξ θα παρακολουθήσουν αυτή την εβδομάδα οι τηλεθεατές, στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTETV. 

Νέους κύκλους επεισοδίων επιτυχημένων σειρών (Project Blue Book, The Bold Type), ακόμα μία εκπομπή OSCARS’ Sundays με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο με πλούσια θεματολογία και αφιερώματα για τον κινηματογραφικό θεσμό των βραβείων OSCAR®, block buster σε Α΄ τηλεοπτική προβολή και μεγάλους on demand τίτλους, όπως το Joker με τον Χοακίν Φίνιξ θα παρακολουθήσουν αυτή την εβδομάδα οι τηλεθεατές, στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTETV. 

Project Blue Book & The Bold Type: Πρεμιέρα με νέο κύκλο επεισοδίων στο COSMOTE SERIES HD

Με φόντο τα αρχηγεία των πολεμικών δυνάμεων των ΗΠΑ, η σειρά Project Blue Book, έρχεται σε Α’ προβολή στην COSMOTETV, λίγες ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της από το History Channel στις ΗΠΑ (Κυριακή 26/1, 23.00)Βασισμένη στις πραγματικές έρευνες που διεξήχθησαν στο παρελθόν λόγω μεταφυσικών φαινομένων που συσχετίστηκαν με UFO, η πλοκή μας μεταφέρει στις δεκαετίες 1940-1970, περίοδο κατά την οποία ο Δρ. Άλεν Χάινεκ (ΈιντανΓκίλεν– GameofThrones), ανέλαβε τη διερεύνηση και επίλυση εκατοντάδων υποθέσεων, πολλές από τις οποίες παραμένουν μέχρι σήμερα μυστήριο, όπως αυτή του GormanDogfight στο Fargo. 
Η σειρά που εξυμνεί το “girl power” The Bold Type, επιστρέφει με νέα επεισόδια, παρουσιάζοντας νέες καθημερινές προκλήσεις των τριών φίλων Τζέιν, Κατ και Σάτον.

Στην 4η σεζόν, η επαγγελματική ανέλιξη, τα προσωπικά διλήμματα και αναζητήσεις βρίσκονται για ακόμα μία φορά στο επίκεντρο. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από την πραγματική ζωή της πρώην διευθύντριας του περιοδικού Cosmopolitan, Τζοάννα Κολς.

H σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV, αμέσως μετά τις ΗΠΑ (Τρίτη 28/1, 00.00).

Ακόμα μία OSCARS’ Sunday στην COSMOTE TV 

Στην εκπομπή OSCARS’ Sundays αυτή την εβδομάδα, καλεσμένοι του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου θα είναι οι ηθοποιοί Σμαράγδα  Καρύδη και Γιώργος Καραμίχος, οι οποίοι θα κάνουν προβλέψεις για τους νικητές στις κατηγορίες Α’ Ανδρικού, Α΄ Γυναικείου, Καλύτερης ταινίας.

Στο στούντιο της COSMOTETV θα βρίσκεται και η ενδυματολόγος Ντένη Βαχλιώτη, η οποία θα σχολιάσει τις υποψηφιότητες στην κατηγορία Καλύτερου Κοστουμιού, ενώ θα μιλήσει και για τις θείες της Ντένη και Θεώνη Βαχλιώτη– Όλντριτζ, υποψήφια και βραβευμένη με OSCAR, στην εν λόγω κατηγορία,αντίστοιχα (Κυριακή 26/1, 17.30). 

H εκπομπή θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμη στο COSMOTE CINEMA OSCARS και στο επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTETV. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ