Η βασίλισσα Λετίσια με το πιο στιλάτο floral φόρεμα της χρονιάς! - Το Massimo Duti που θα ζηλέψουμε όλες (φώτο)

Μαθήματα κομψότητας από τη βασίλισσα της Ισπανίας

Για ακόμη μια φορά η βασίλισσα Λετίσια έδωσε μαθήματα κομψότητας. Εμφανίστηκε την Τετάρτη,  στα εγκαίνια της Διεθνούς έκθεσης Τουρισμού που διεξάγεται στη Μαδρίτη με το πιο στιλάτο φόρεμα της χρονιάς.

Παρά το σκούρο του χρώμα το υπέρκομψο midi φόρεμα της, έδινε μια νότα άνοιξης στην καρδιά του χειμώνα . 

Η βασίλισσα της Ισπανίας παραβρέθηκε στα εγκαίνια της Διεθνούς έκθεσης Τουρισμού συνοδευόμενη από το σύζυγο της βασιλιά Φελίππε. Τιμώμενη χώρα της έκθεσης για φέτος είναι η Νότια Κορέα.

Νοτιοκορεάτες χορευτές, ντυμένοι με τις εντυπωσιακές παραδοσιακές φορεσιές τους χόρεψαν για την Λετίσια και το σύζυγο της.

Η 40η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού της Μαδρίτης (FITUR), θεωρείται παγκοσμίως μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις τουρισμού. Φέτος συγκεντρώνει, σε έκταση περίπου 69.700 m2, 918 εκθέτες και 11.040 εταιρείες από 165 χώρες

.

 Η βασίλισσα Λετίσια που έκλεψε την παράσταση με το σικ Massimo Duti φόρεμα της, περιηγήθηκε σε αρκετά περίπτερα με το σύζυγο της βασιλιά Φελίππε και συνομίλησε με παράγοντες του τουρισμού.

Στην συνέχεια το βασιλικό ζεύγος υποδέχθηκαν στο περίπτερο της Νότιας Κορέας ο Υπουργός Τουρισμού της Δημοκρατίας της Κορέας και ο πρεσβευτής της χώρας στην Ισπανία , αναφέρει η Paris Match.

Η 47χρονη μητέρα δύο κοριτσιών συνδύασε το κομψό φόρεμα της με ψηλοτάκουνες μπορντό γόβες.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ