Ελένη Μενεγάκη: Φεύγει από τον Alpha ή τελείως από την τηλεόραση; - Τα υπονοούμενα & η προαναγγελία (βίντεο)

Τι μέλλει γενέσθαι με την εθνική παρουσιάστρια;

Τι συμβαίνει με την "Ωραία Ελένη"; Η "εθνική μας παρουσιάστρια" εγκαταλείπει τον Alpha ή οριστικά την τηλεόραση; Τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα πήραν φωτιά σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της Ελένης Μενεγάκη και το μέλλον της στην τηλεόραση.

Το "εναρκτήριο λάκτισμα" δόθηκε από ένα αποκλειστικό  δημοσίευμα στις "typologies", την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με αυτό η Ελένη Μενεγάκη είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τον Alpha.

 Μετά από 15 χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής παρουσίας η Ελένη Μενεγάκη, το μεγαλύτερο brand name της ελληνικής τηλεόρασης, αποφασίζει να βάλει τέλος στη συνεργασία της με τον Alpha!

Εκείνο που κάνει αίσθηση στο ηχηρό τηλεοπτικό διαζύγιο είναι ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια πήρε την απόφασή της χωρίς καν να μπει σε καμία διαπραγμάτευση με τη διοίκηση του σταθμού, αναφέρει το δημοσίευμα.

Την επόμενη μέρα ακολούθησε νέο άρθρο στις typologies, στη στήλη "Αιχμές".

Σύμφωνα με αυτό  η Ελένη Μενεγάκη  θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο και στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει, χωρίς να μπει σε διαπραγμάτευση.

Ο Alpha γνώριζε την απόφαση της παρουσιάστριας .

Επίσης, η  Ε.Μενεγάκη είχε αντιληφθεί τις προθέσεις της διοίκησης του Alpha και  γνωρίζοντας τις δικές της πραγματικές δυνατότητες και αποφάσισε να μην μπει σε διαπραγματεύσεις που θα έβλαπταν στο τέλος την ίδια.

Οπότε, έγκαιρα και έντιμα, ξεκαθάρισε τη θέση της με το κανάλι να μην  επιθυμεί την κοινοποίηση της ιστορίας.

Το σχόλιο της Ελένης για τον Γκοτιέ και η "σπόντα"

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να αποχωρεί από τον Alpha και να πηγαίνει ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική σχολιάστηκαν και από το πάνελ της εκπομπής "Το πρωινό". Εκεί αναφέρθηκε ότι σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά η Ελένη Μενεγάκη , ενημέρωσε υψηλόβαθμο στέλεχος του Alpha, που συνάντησε στο διάδρομο του σταθμού, για την πρόθεση της να αποχωρήσει.

Βεβαίως καμία από αυτές τις ειδήσεις δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ούτε από τον Alpha ούτε από την Ελένη Μενεγάκη. Ωστόσο το σχόλιο που έκανε η Ελένη για την αποχώρηση του Γκοτιέ από τον κόσμο της μόδας, θεωρήθηκε ως "σπόντα" για το δικό της , τηλεοπτικό μέλλον.

 

 

Συγκεκριμμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής "Ελένη" σχολιάζοντας το βίντεο είπε: «Είναι πολύ σπουδαίο να αποφασίζει ένας άνθρωπος που έχει κάνει τέτοια διαδρομή, ο ίδιος για τον εαυτό του, πότε θα βάλει τελεία, άνω τελεία ή

 «Μενεγάκη με λένε! Δεν ξέρω αν με ξέρετε»

Πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη, στο πλατό της εκπομπής της μιλούσε με το σεφ Πέτρο Συρίγο για μία από τις συνταγές του.: «Δες μας έναν-έναν. Θέλουμε όλοι να φάμε το φαγητό σου. Αυτά που έχεις βάλει εδώ είναι για να φάω μόνη μου», του είπε.

 

«Έκανες την ανατροπή», της απάντησε τότε ο σεφ και η  Ελένη Μενεγάκη συνέχισε με νόημα: «Το ξέρω. Γιατί θέλω να είστε όλοι ετοιμοπόλεμοι. Μενεγάκη με λένε, δεν ξέρω αν με ξέρετε. Πάω λίγο κόντρα σε αυτά που περιμένετε…».



"Μαζί θα φύγουμε Αργυρώ"

Μαγειρεύοντας με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην κουζίνα της εκπομπής της, είπε μία φράση που θεωρήθηκε  - μετά τα τελευταία δημοσιεύματα- ως προαναγγελία της αποχώρησης της από τον Alpha.

Αφού η παρουσιάστρια σήκωσε μία αλατιέρα που είχε πέσει είπε στη διάσημη σεφ:  «Όταν πέφτει το αλάτι δεν λέμε ότι το κάνουμε για να διώξουμε κάποιον;». «Ελπίζω να προλάβω να τελειώσω τη συνταγή...» απάντησε η Αργυρώ και η Ελένη Μενεγάκη είπε : «Δεν είσαι με τα καλά σου, μαζί θα φύγουμε...».

Το σχετικό βίντεο έπαιξε στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζοντας: "Αυτό με το αλάτι ήταν υπονοούμενο ή εγώ κάτι δεν κατάλαβα καλά;"

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ