Συγκίνηση - Τσιτσιπάς, Leo Messi, Cristiano Ronaldo, Donald Trump: Αποχαιρετούν τον Κόμπι Μπράιαντ

Ο Μπράιαντ έχασε τη ζωή του στα 41 του χρόνια, μαζί με την 13χρονη κόρη του Τζιάνα και άλλους επτά ανθρώπους, όταν από άγνωστη αιτία και ενώ επικρατούσε πυκνή ομίχλη συνετρίβη το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν.

Ο κόσμος του αθλητισμού και του θεάματος βυθίστηκε στο πένθος χθες Κυριακή εξαιτίας της είδησης του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, αληθινού παγκόσμιου σταρ του μπάσκετ, που άφησε άναυδους από τους πλούσιους και διάσημους που πήγαιναν στο γήπεδο για να τον θαυμάσουν μέχρι τον νυν και πρώην προέδρους των ΗΠΑ.

Από τους πιο αναγνωρίσιμους, τους πιο δημοφιλείς αθλητές στον κόσμο, ο Μπράιαντ, δύο φορές χρυσός ολυμπιονίκης, πέντε φορές πρωταθλητής του αμερικανικού επαγγελματικού πρωταθλήματος μπάσκετ, του NBA, πολυτιμότερος παίκτης του μία φορά, 18 φορές All-Star, έχαιρε τεράστιου σεβασμού στα γήπεδα, όχι μόνο χάρη στο ταλέντο ή τις δεξιότητές του, αλλά ακόμη πιο πολύ για το πάθος του, για την απόλυτη αφοσίωσή του σε αυτό που ο ίδιος αποκαλούσε την τέχνη του - και, πάνω απ’ όλα, στη νίκη.

Συντετριμμένος, ήταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο: 

«Είμαι τόσο θλιμμένος στο άκουσμα των νέων του θανάτου του Κόμπι και της κόρης του, Τζιάνα. Ο Κόμπι ήταν ένας πραγματικός θρύλος και έμπνευση για τόσο πολύ κόσμο. Στέλνω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια, τους φίλους και τις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα. RIP θρύλε», έγραψε στο Instagram ο Πορτογάλος φορ της Γιουβέντους.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo στέλνει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες και τους φίλους όλων όσων έχασαν στη συντριβή:

Ο Leo Messi αποχαιρέτησε τον Κόμπι Μπράιαντ. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ είχε γνωρίσει από κοντά τον Μπράιαντ και μάλιστα είχαν πρωταγωνιστήσει και σε διαφημιστικές καμπάνιες μαζί. Ο Μέσι με ανάρτησή του στο instagram έγραψε: 

«Δεν έχω λόγια. Όλη την αγάπη μου στην οικογένεια και στους φίλους του Κόμπι. Ήταν χαρά μου να σε γνωρίσω και να περάσουμε καλές στιγμές μαζί. Ήσουν μια ιδιοφυΐα από τις λίγες».

Ο Leo Messi αποχαιρετά τον αστέρα του ΝΒΑ με "βαριά καρδιά":

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No tengo palabras... Todo mi cariño para la familia y amigos de Kobe. Fue un placer conocerle y compartir buenos momentos juntos. Se nos fue un genio como pocos.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi) στις

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια μαζί με την σύζυγό του Melania και μεταξύ άλλων αναφέρεται στο γεγονός πως η απώλεια της κόρης του κάνει ακόμα πιο καταστροφική αυτή την στιγμή:

Ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς λέει το αντίο του με τον δικό του τρόπο δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που δείχνει τον Κόμπι με την κόρη του σαν... αγγέλους:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) στις

Διαβάστε επίσης:

Το Χόλιγουντ λέει αντίο στον Κόμπι: Αν Χάθαγουεϊ, Μισέλ Φάιφερ, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς,  Χίλαρι Σουάνκ, Ντάγκλας - Φώτο 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ