Ballerina nails: 48 "ονειρεμένα" σχέδια για το πιο εκθαμβωτικό μανικιούρ για τον Φεβρουάριο! Φώτο

Μπορεί οι περισσότερες από εμάς να επιλέγουν νύχια σε σχήμα τετράγωνο, οβάλ, στρογγυλό ή αμύγδαλο, τα οποία είναι πιο κλασσικά και πρακτικά, ωστόσο τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά δημοφιλή τα νύχια μπαλαρίνα, γνωστά και ως coffin nails.

Έχουν πάρει το όνομα τους από το σχήμα τους που μοιάζει με τις πουέντ, τα παπούτσια που φοράνε οι μπαλαρίνες.

Τα ballerina nails δείχνουν πιο εντυπωσιακά στα μακριά νύχια, όπως ισχύει και με τα stiletto nails. Ωστόσο, μπορείτε κάλλιστα να δημιουργήσετε το σχήμα αυτό και σε πιο κοντά μήκη, απλά το αποτέλεσμα θα είναι λιγότερο ευδιάκριτο.

Η βασική διαφορά που έχουν τα δυο αυτά ξεχωριστά σχήματα νυχιών είναι η ίσια μύτη στα μπαλαρίνα και η πιο μυτερή στα stiletto. Από εκεί και πέρα, και τα δυο συνήθως δημιουργούνται με την τεχνική του ακρυλικού, προκειμένου να είναι πιο σκληρά και να μην σπάνε εύκολα.

Ακόμη κι αν σκέφτεστε, αλλά διστάζετε να δοκιμάσετε αυτό το ιδιαίτερο και μοντέρνο σχήμα νυχιών, η φωτογραφική συλλογή του Beaute την Κυριακή που ακολουθεί θα σας κάνει να το τολμήσετε! Και κάπως έτσι θα μπείτε κι εσείς στην ομάδα με τις γυναίκες που λατρεύουν τα νύχια μπαλαρίνα!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ