Φώτης Ντούλος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο εκατομμυριούχος ομογενής - Λίγο πριν το δικαστήριο (φώτο-βίντεο)

Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Ελληνο-Αμερικάνος εκατομμυριούχος  Φώτης Ντούλος, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία της συζύγου του Τζένιφερ , η οποία αγνοείται από τον περασμένο Μάιο.

Οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν  ότι ο μεγιστάνας του real estate αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Συγκεκριμένα ο Ντούλος φέρεται να προσπάθησε δηλητηριαστεί με μονοξείδιο του άνθρακα, στο  αυτοκίνητο του.

Το αυτοκίνητο του Ντούλου , στο γκαράζ του σπιτιού του

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον Ντούλο  σε άσχημη κατάσταση  στο γκαράζ του σπιτιού του στο Φάρμινγκτον. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του γιατί ο Ντούλος δεν εμφανίστηκε σε μια έκτακτη δικάσιμο της υπόθεσης του.


Αυιτό θα γινόταν αιτία να λήξει η αναστολή του και να επιστρέψει στη φυλακή. Αρχικά τα δημοσιεύματα του αμερικανικού τύπου ανέφεραν ότι ο Ντούλος πέθανε, αλλά αργότερα ο δικηγόρος του δήλωσε ότι ο εργολάβος πολυτελών κατοικιών αρχικά μεταφέρθηκε στο  νοσοκομείο UConn Health και αργότερα μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Jacobi στο The Bronx ,αναφέρει το New York Post.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ντούλου , Norm Pattis ,. ο επιχειρηματίας έπαθε δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο αυτοκίνητο του,να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στο σπίτι του , του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με ανάνηψη, αναφέρει το αμερικάνικο CNN.

Ο 52χρονος έχει αφεθεί ελεύθερος στις αρχές του τρέχοντος μηνός με εγγύηση 6 εκατ. δολάρια, αναμένοντας τη δίκη, στην οποία θα είναι υπόλογος για τη δολοφονία και την απαγωγή της εν διαστάσει συζύγου του, Τζένιφερ Ντούλος.


Τα ίχνη της 50χρονης μητέρας 5 παιδιών αγνοούνται από τον Μάιο του 2019 και το σώμα της δεν έχει ακόμη βρεθεί, ενώ αίμα της Τζένιφερ και DNA του Φώτη Ντούλου βρέθηκαν στο σπίτι τους στο Κονέκτικατ.

 

Το χρονικό της εξαφάνισης και της δολοφονίας

Την 1η Ιουνίου 2019 η Αστυνομία συνέλαβε τον εν διαστάσει σύζυγο της Τζένιφερ Ντούλου, Φώτη Ντούλο, για την εξαφάνιση της πρώην γυναίκας του και μητέρας πέντε παιδιών ηλικίας 8 έως 13 ετών.

Η 50χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Αργεντινή εξαφανίστηκε στις 24 Μαΐου 2019 και τα ίχνη της χάθηκαν αφότου άφησε τα παιδιά τους στο σχολείο.



Το  ζευγάρι ήταν παντρεμένο επί 13 χρόνια και μέχρι πριν από δύο χρόνια ζούσαν μαζί στο Φάρμινγκτον του Κονέκρικατ, φέρεται να είχε εμπλακεί σε σφοδρή διαμάχη για τους όρους διαζυγίου και την κηδεμονία των παιδιών.

Συγκεκριμένα, ο χωρισμός ήταν έντονος από την αρχή και η Ντούλου είχε κάνει αίτηση για επίσπευση της χορήγησης της κηδεμονίας των παιδιών τους στην ίδια, καθώς όπως ισχυρίστηκε ανησυχούσε πως ο άντρας της θα απήγαγε τα πέντε παιδιά και θα τα μετέφερε στον τόπο καταγωγής του, την Ελλάδα.

Η Τζένιφερ Ντούλος

Η Τζένιφερ φέρεται, μάλιστα, να είχε ζητήσει και ασφαλιστικά μέτρα, καθώς φοβόταν ότι ο Φώτης Ντούλος θα την έβλαπτε, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail, πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας ανέφεραν ότι ο 51χρονος είναι ένα ιδιαίτερα ασταθές και ευέξαπτο άτομο, με ροπή στις υπερβολικές αντιδράσεις. «Πολλοί άνθρωποι δεν τον συμπαθούσαν επειδή ήταν πολύ ευερέθιστος. Έβαζε συχνά τις φωνές και μπλεκόταν σε επεισοδιακούς καυγάδες».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ