Ζωή στην Κίνα: 6 παράξενα πράγματα που κάνουν & δεν μπορείς να το πιστέψεις!

Η ζωή στην Κίνα κρύβει πολλά μυστήρια και παράξενα!

Η Κίνα είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες χώρες στον κόσμο και σίγουρα από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για να ταξιδέψει κανείς.  Εκτός του ότι πρόκειται για μία χώρα τεράστια, που σίγουρα μία φορά δεν φτάνει για να τη γνωρίσεις, από ό,τι φαίνεται αυτή η μία φορά δεν φτάνει ούτε για να δεις όλα τα παράξενα που υπάρχουν εκεί.

1. Οι πόλεις φαντάσματα.

Στην Κίνα υπάρχουν δεκάδες ολοκαίνουργιες πόλεις, που χτίστηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών και είναι σχεδόν ερημικές. Πιστεύεται ότι υπάρχουν περίπου 50-65 εκατομμύρια ακατοίκητα σπίτια σε όλη τη χώρα! Ο λόγος είναι ότι οι άνθρωποι χρειάζονται το χρόνο τους, από το χτίσιμο ενός σπιτιού μέχρι να νιώσουν την καινούργια πόλη σπίτι τους, ώστε να μετακομίσουν εκεί, αναφέρει το tsemperlidou.gr.

2. Πάπιες με λουρί.

Το να δεις ένα σκύλο στο δρόμο με λουρί είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι, έστω και σε φωτογραφίες, έχουμε δει και γάτες με λουρί. Για ένα παράξενο λόγο όμως, στην Κίνα έχουν κατοικίδια πάπιες, τις οποίες βγάζουν βόλτα με λουρί.

3. Το πράσινο χωριό.

Το Houtouwan είναι ένα εγκαταλελειμμένο ψαροχώρι που κάποτε φιλοξενούσε 2.000 ψαράδες και από τότε που εγκαταλείφθηκε, έχει μετατραπεί σε ένα απίστευτο τουριστικό αξιοθέατο. Το πράσινο έχει καλύψει τα πάντα, από δρόμους μέχρι ολόκληρα τα σπίτια! Το μόνο που βλέπεις παντού είναι πράσινο.

4. Κυκλοφορούν με την πιτζάμα στο δρόμο.

Ίσως να είναι ένας από τους βασικούς λόγους που θα θέλαμε να μετακομίσουμε στην Κίνα. Οι άνθρωποι πολλές φορές κυκλοφορούν στο δρόμο με τις πιτζάμες. Κι όχι, δεν εννοούμε να κατέβουν να πετάξουν τα σκουπίδια μέχρι τη γωνία, αλλά πηγαίνουνε καμιά φορά στη δουλειά τους με αυτές. Πολύ μπροστά οι Κινέζοι…

5. Τα ψεύτικα καταστήματα Apple.

Εμφανίζονται σε όλη την Κίνα κι οι εργαζόμενοι νόμιμα προσποιούνται τους ειδικούς, για να πουλήσουν τα μαϊμού Αpple προϊόντα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που για κάτι ψεύτικο λέμε ότι είναι κινέζικο…

6. Δοκιμαστής του ύπνου.

Αυτός ίσως να είναι ο δεύτερος λόγος που θα θέλαμε να μετακομίσουμε στην Κίνα

Τα ξενοδοχεία προσλαμβάνουν άτομα για να γίνουν δοκιμαστές ύπνου και δίνουν μεγάλη προσοχή σε αυτή την πτυχή της διαμονής τους, προκειμένου η εμπειρία τους να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Οι δοκιμαστές λοιπόν, τσεκάρουν διαφορετικούς τύπους κρεβατιών και στρωμάτων, για να διαλέξουν τα καλύτερα! Και πληρώνονται για αυτό!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ