Μοντέρνα χτενίσματα & κουρέματα για αγορέ μαλλιά - Τα επιλέγουν οι celebrities! Φώτο

Με χαρακτηριστικά παραδείγματα της εγχώριας showbiz την Σία Κοσιώνη, την Έλενα Χριστοπούλου και τη Μαρία Μπεκατώρου, ολοένα και περισσότερες γυναίκες τολμούν να ακολουθήσουν τη νέα τάση με τα αγορέ μαλλιά!

Πρόκειται για τα μοντέρνα και πολύ κοντά γυναικεία κουρέματα που κυμαίνονται από τα ξυρισμένα και τα καρφάκια μέχρι το μακρύ πίξι.

Αν και το μήκος τους θυμίζει αντρικά κουρέματα, τα μαλλιά αυτά είναι εξίσου εντυπωσιακά και στις γυναίκες. Αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου δίνοντας έμφαση κυρίως στα μάτια και τα ζυγωματικά.

Τα κομψά και πολύ θηλυκά αυτά κοντά μαλλιά μπορούν να σας χαρίσουν μια όμορφη και ανανεωμένη εμφάνιση που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Το σκέφτεστε; Οι ιδέες για σικάτα, αλλά και ροκ αγορίστικα γυναικεία κουρέματα, αλλά και οι εναλλακτικές προτάσεις για το χτένισμα τους θα σας πείσουν!

Τι πρέπει να έχετε υπόψιν σας πριν κάνετε ένα αγορέ κούρεμα

Πριν προχωρήσετε σε αυτή την τολμηρή για πολλές γυναίκες αλλαγή στα μαλλιά, πρέπει να γνωρίζετε 2-3 πραγματάκια.

Αν δεν συνηθίζετε να επισκέπτεστε πολύ συχνά το κομμωτήριο για το κόψιμο των μαλλιών σας, ένα τόσο κοντό κούρεμα δεν θα σας βολέψει. Χρειάζεται συχνή συντήρηση (περίπου κάθε 4-6 εβδομάδες) για να διατηρήσει τη γραμμή του.
Ένα αγορέ μαλλί τείνει να τραβάει την προσοχή και να τονίζει τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου. Επομένως, αν δεν σας αρέσει κάτι τέτοιο, καλύτερα να το σκεφτείτε δυο φορές πριν πάτε στο κομμωτήριο.

Δυστυχώς, σε περίπτωση που δεν σας αρέσει το αποτέλεσμα και το μετανιώσετε, θα χρειαστεί πολύς καιρός μέχρι να μακρύνουν και πάλι τα μαλλιά σας.
Μια καλή ιδέα για όσες θέλουν να το τολμήσουν, αλλά διστάζουν, είναι να δοκιμάσουν αρχικά ένα φιλαριστό ή κοντό καρέ κούρεμα. Η ενδιάμεση αυτή αλλαγή θα σας δώσει μια γεύση προς το αγορίστικο κόψιμο των μαλλιών.

Σε ποιες γυναίκες ταιριάζουν τα αγορέ μαλλιά;

Τα αγορίστικα κουρέματα δείχνουν όμορφα τόσο σε ίσια, όσο και σε σγουρά μαλλιά. Ωστόσο τα πολύ σγουρά ενδέχεται να φαίνονται λίγο ατημέλητα όταν έχουν κοπεί πολύ κοντά και αρχίσουν να μακραίνουν. Συμβουλευτείτε λοιπόν τον κομμωτή σας για την σωστή επιλογή. Αυτός θα σας καθοδηγήσει για το ποια αγορέ μαλλιά σας ταιριάζουν και αν θα χρειάζονται πολλά προϊόντα styling προκειμένου να δείχνουν ωραία, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

Από εκεί και πέρα, τα πολύ κοντά αυτά μαλλιά πηγαίνουν ιδιαίτερα σε οβάλ, τετράγωνα και σχήμα καρδιάς πρόσωπα. Αυτό δεν τα καθιστά όμως απαγορευτικά για ένα στρογγυλό πρόσωπο. Απλά η ιδανική επιλογή είναι τα αγορίστικα κουρέματα που δίνουν όγκο στην κορυφή του κεφαλιού. Ένα τέτοιο pixie haircut τείνει να επιμηκύνει φαινομενικά το πρόσωπο και να το κάνει να δείχνει πιο οβάλ.

Προτάσεις για μοντέρνα αγορέ γυναικεία κουρέματα
Τα κοντά αγορίστικα κουρέματα για γυναίκες έχουν πολλές παραλλαγές. Το μήκος τους κυμαίνεται από τα τελείως ξυρισμένα μαλλιά μέχρι το μακρύ αγορέ μαλλί που πλησιάζει ελαφρώς στο κοντό καρέ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ