Σπάνια & υπέροχη η vintage pic: Η Μαρία Κάλλας όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Η αιώνια ντίβα μαγειρεύει στην κουζίνα της (φώτο)

Κομψή και σικάτη και στην κουζίνα

Εμφανίστηκε στις πιο μεγάλες σκηνές του κόσμου. Έκλεψε την καρδιά του Ωνάση. Η Μαρία Κάλλας, η μεγάλη ντίβα της όπερας, έμεινε στην ιστορία όχι μόνο για τις μοναδικές ερμηνείες της στην "Τόσκα" στην "Madame Butterfly" και σε άλλα σπουδαία έργα του διεθνούς ρεπερτορίου αλλά και τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις. εντός και εκτός σκηνής, με τις υπέροχες τουαλέτες.

Η μαγική φωνή της θεωρείται ακόμα από πολλούς αξεπέραστη. Κάθε φορά που εμφανιζόταν δημόσια η Κάλλας γινόταν θέμα συζήτησης καθώς υπήρξε μία από τις ωραιότερες γυναίκες της εποχής της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⭐️Maria Callas⭐️ • • • #vintagegreece #vintage #retro #mariacallas #music #singer #opera #tbt #greece #instavintage #instagreece #theater #legend

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VintageGreece (@vintagegreece) στις

Στην σπάνια φωτογραφία που δημοσιεύει η σελίδα Vintage Greece στο Instagram βλέπουμε την "Θεά" όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ. Η Μαρία Κάλλας με ποδιά και ένα απλό φόρεμα μαγειρεύει στην κουζίνα της.

Παρά την "απλή" εμφάνιση της, η Μαρία Κάλας δείχνει ότι ήταν μία κομψή και περιποιημένη γυναίκα ακόμα κι όταν ανακατεύει το φαγητό στην κατσαρόλα της.

Εξάλλου ήταν γνωστή η αγάπη της "αιώνιας ντίβας" για το καλό φαγητό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ