"Made in Greece" η Aloe+Colors: Υπέροχα αρώματα που διαρκούν - καλλυντικά "θησαυρός" για την επιδερμίδα με τη δύναμη της αλόης & υπέροχες συσκευασίες (φώτο)

Με φανταστικές συλλογές για σώμα, μαλλιά και πρόσωπο η Aloe Plus κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερο έδαφος στο χώρο της ομορφιάς.

Ε ναι , θα ενθουσιαστείτε μόλις τα γνωρίσετε. Καλλυντικά για το πρόσωπο , το σώμα και τα μαλλιά . Θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα μας με τη δύναμη της αλόης και έχουν υπέροχο άρωμα και καταγωγή 100% ελληνική.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Micellar water ?νερό ντεμακιγιαζ για όλο το πρόσωπο !Αφαιρεί ρύπους και μακιγιάζ χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα !Είναι ένα υδατικό διάλυμα με μεγάλη συγκέντρωση ήπιων καθαριστικών μυκιλλιων με υαλουρονικο οξύ!καθαρίζει και καταπραΰνει όλο το πρόσωπο !! Δοκιμάστε το?και θα το αγαπήσετε! . . #aloecolorsgr #aloeplusgr #aloepluscolors #micellarwater #dailycleanser #dailyroutines #facecare

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aloe Plus Colors (@aloeplus.gr) στις

Σας παρουσιάζουμε τα προϊόντα της Aloe+Colors.

Η Aloe+Colors σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε αποκλειστικά στην Ελλάδα για να προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικών, βασισμένη στις θαυματουργικές ιδιότητες της Aloe Vera.

Σε συνεργασία με Έλληνες χημικούς αναπτύχθηκαν μοναδικές φόρμουλες, ώστε να συνδυαστούν τα φυσικά και τα καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία της πρώτης ολοκληρωμένης σειράς φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors.

Στόχος είναι να σέβονται ακόμα και τα πιο ευαίσθητα δέρματα, παρέχοντας μοναδική ποιότητα, υπέροχες υφές και φυσικά αρώματα.

Στις ολοκληρωμένες σειρές της Aloe+Colors για το σώμα και το πρόσωπο θα βρείτε προϊόντα που θα λατρέψετε για την ποιότητα τους αλλά και για τις πολύ όμορφες συσκευασίες τους.

Αυτό που πρεσβεύει η Aloe Plus είναι να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές. Ο πολύμηνος σχεδιασμός άλλωστε και η έρευνα είναι οι βασικοί πυλώνες για την ποιότητα των προϊόντων, τα οποία έχουν παραχθεί εξολοκλήρου σε ελληνικά εργοστάσια.

Με φανταστικές συλλογές για σώμα, μαλλιά και πρόσωπο η Aloe Plus κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερο έδαφος στο χώρο της ομορφιάς.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο Made in Greece News στις 14 Ιανουαρίου 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ