Φώτης Ντούλος: Αυτό είναι το σημείωμα που άφησε πριν αυτοκτονήσει - «Αρκετά πια... »

«Αν διαβάζετε αυτό την επιστολή σημαίνει ότι δεν είμαι πια εδώ», αναφέρει στο σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε ο Φώτης Ντούλος.

Η εφημερίδα New York Post έδωσε στη δημοσιότητα το σημείωμα που άφησε ο Φώτης Ντούλος πριν αυτοκτονήσει, συνδέοντας το εσωτερικό του αυτοκινήτου του με την εξάτμιση.

Στο σημείωμα τονίζει πως αρνείται να πάει στη φυλακή για κάτι για το οποίο δεν έχει καμία σχέση και λέει «Φτάνει πια! Αν  

Αν χρειάζεται να μου πάρετε το κεφάλι για να τελειώνει όλο αυτό, κάντε το».

Ο Ντούλος κατέληξε το απόγευμα της Πέμπτης  στο νοσοκομείο στο οποίο οδηγήθηκε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

«Είναι μια τραγωδία σε όλα τα επίπεδα. Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα των οικογενειών και όσων αγαπημένων τους εμπλέκονται» δήλωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας της Τζένιφερ Ντούλος.

Την είδηση για τον θάνατό του Φώτη Ντούλος ανακοίνωσε ο δικηγόρος Norm Pattis, με δήλωσή του στους δημοσιογράφους έξω από το Jacobi Medical Center, στο Μπρονξ. Η ώρα θανάτου που δόθηκε από τους γιατρούς, ήταν 5:22 το απόγευμα (τοπική ώρα).
3_2

Σύμφωνα με το FOX61 ο Ντούλος είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο επέμενε στον ισχυρισμό του ότι ήταν αθώος προσθέτοντας ότι οι δικηγόροι του είχαν αποδείξεις για αυτό. Το αμερικανικό κανάλι, μάλιστα, δημοσίευσε και το έγγραφο των δικηγόρων του από το οποίο προκύπτει ότι βρέθηκε τέτοιο σημείωμα.

Μετά την τραγική εξέλιξη οι συγγενείς του Ντούλος ανακοίνωσαν ότι θα χαρίσουν τα όργανά του για μεταμόσχευση σε ανθρώπους που δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Ο Φώτης Ντούλος προέβη στο απονενοημένο διάβημα, την Τρίτη, στην κωμόπολη Φάρμινγκτον της πολιτείας Κονέκτικατ.

Την ημέρα που σημειώθηκε η απόπειρα αυτοκτονίας, ο Ντούλος ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο, με την αναμενόμενη απόφαση να προβλέπει εκ νέου φυλάκιση.

Εκείνος, ωστόσο, πεισματικά απέρριπτε τις κατηγορίες περί ανθρωποκτονίας και δήλωνε πως δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση της Τζένιφερ, τον περασμένο Μάιο.

Η υπόθεση δολοφονίας της συζύγου του Φώτη Ντούλος -  Τζένιφερ Φάρμπερ-Ντούλος από τον ίδιο είχε συγκλονίσει όλο τον πλανήτη. Η εν διαστάσει σύζυγός του είχε εξαφανιστεί με μυστήριο τρόπο πέρυσι τον Μάιο κατά την μεταφορά των 5 παιδιών τους στο σχολείο.

Ύστερα από την συγκέντρωση έμμεσων αποδείξεων και βίντεο που έδειχναν τον Ντούλος να πετάει στους σκουπιδοτενεκέδες αντικείμενα που ταυτοποιήθηκαν με το αίμα της συζύγου του, ασκήθηκαν διώξεις ως προς τον ίδιο με τις κατηγορίες της απαγωγής και της δολοφονίας της Τζένιφερ Φάρμπερ-Ντούλος. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η Τζένιφερ Φάρμπερ-Ντούλος το 2017 μετά την αίτηση διαζυγίου της είχε καταθέσει στην αστυνομία ότι φοβόταν για την ζωή της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ