Η πολύκροτη δίκη Γουάινσταϊν: Mάρτυρας καλλονή λιποθύμησε από την πίεση της δικηγόρου του - Έπαθε πανικό και έκλαιγε (φωτό)

Κατέρρευσε στην κατάθεση...

Απρόσμενη εξέλιξη είχε η δίκη του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Δευτέρα (03/02) όταν η μία από τις δύο βασικές μάρτυρες κατηγορίας κατέρρευσε μετά από κρίση πανικού που υπέστη λόγω της τετράωρης εξαντλητικής «επίθεσης» των δικηγόρων του παραγωγού του Χόλιγουντ που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς.

The 67-year-old denies the rape and sexual assault allegations against him and insists any sexual encounters were consensual. A conviction could put him behind bars for life. Pictured arriving to court on Monday

Η δικηγόρος του Αμερικανού παραγωγού, Ντόνα Ροτούνο, χαρακτήρισε την Tζέσικα Μαν «δειλή και αλλοπρόσαλλη», περιγράφοντάς της ως μια «αποτυχημένη ηθοποιό που είχε συναινετική σχέση με τον Γουάινστιν για να ενισχύσει την άτονη καριέρα της». 

The New York Times

 

Η ηθοποιός Τζέσικα Μαν «ανακρίθηκε» για τέσσερις ώρες από την δικηγόρο του Γουάινσταϊν, Ντόνα Ροτούνο, η οποία σύμφωνα με τα Αμερικανικά ΜΜΕ πίεζε πολύ την 34χρονη ηθοποιό, με αποτέλεσμα αυτή να ξεσπάσει σε κλάματα και να την πιάσει δύσπνοια και κρίση πανικού. Αποτέλεσμα ήταν να διακοπή η δίκη για λίγα λεπτά.

Η Ροτούνο φέρεται να προσπάθησε να παρουσιάσει ως «ψεύτρα» και «δολοπλόκο» την ηθοποιό που κατήγγειλε τον γνωστό παραγωγό του Χόλιγουντ, ότι την βίασε και μάλιστα δύο φορές, το 2013.

Mann pictured above in the white ribbed sweater holding onto what appears to be a stress ball as she was ushered into a car following an exhaustive cross-examination on Monday

Πηγή: Daily Mail

Η 34χρονη Μαν βγήκε από την αίθουσα, όντας σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Έκλαιγε, ενώ ακούστηκαν και τα ουρλιαχτά της μόλις εξήλθε σύμφωνα με την Daily Mail.

Δεν έχει διασαφηνιστεί πώς θα επηρεάσει η εν λόγω εξέλιξη στη συνέχεια της δίκης.

Harvey Weinstein pictured leaving court on Monday as his sex-crimes trial has entered its fifth week. During Monday's session Weinstein was seen apparently sleeping and nodding off as Mann was cross-examined

Weinstein's lawyers revealed Mann gave the movie mogul her phone number five times after he allegedly raped her. Defense lawyers tried to rip apart her testimony on Monday, leading the once aspiring actress to break down in sobs. Mann pictured above Friday entering court for her testimony

Η Μαν θεωρείται μία από τις σημαντικότερες μάρτυρες της πολιτικής αγωγής, ωστόσο η υπόθεσή της είναι ιδιαιτέρως περίπλοκη καθώς η 34χρονη έχει παραδεχθεί πως υπήρχαν και σεξουαλικές επαφές με τον παραγωγό του Χόλυγουντ οι οποίες έγιναν με τη θέλησή της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ