Δύσκολες ώρες για τον Σάκη Ρουβά - Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του γιαγιά

Πένθος για τον δημοφιλή καλλιτέχνη...

Δύσκολες ώρες περνούν ο Σάκης Ρουβάς και η οικογένειά του, καθώς "έφυγε" σε ηλικία 95 ετών, η αγαπημένη γιαγιά του τραγουδιστή, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν σήμερα. 

Ο ίδιος είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή του για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη γιαγιά του, η οποία μεγάλωσε εκείνον και τα αδέλφια.

«Μέναμε πολλά άτομα μαζί, έξω από την Κέρκυρα, όπου θυμάμαι ότι έκανε πολύ κρύο και η υγρασία μας περόνιαζε. Ένας τοίχος μας χώριζε από τη γιαγιά μου. Όλο το σπίτι ήταν 50 τετραγωνικά. Στα χωράφια. Όταν πλημμύριζαν τα χωράφια, πλημμυρίζαμε κι εμείς. Υπήρχε μια μεγάλη ελευθερία. Ο κήπος, το χωράφι και πιο πέρα το δάσος. Ο ευκάλυπτος του σπιτιού ήθελε τέσσερις άντρες να τον αγκαλιάσουν με τα μπράτσα τους. Υπήρχε μια αναστάτωση και μια ένταση» είχε πει σε συνέντευξή του ο Σάκης Ρουβάς.

«Οι γονείς μου χώρισαν αργότερα. Αυτό ήταν ένα σχίσμα μέσα στην ψυχή μου. Μέναμε πολύ καιρό με τη γιαγιά μας, η οποία είχε ένα έλκος στο πόδι και την εμπόδιζε, γιατί ήταν μια ογκώδης γυναίκα. Βλέπαμε τα αίματα στις πατημασιές της. Λιμνούλες δηλαδή. Αυτό συνέβαινε λόγω του σακχάρου. Η γιαγιά είχε μια στεντόρεια φωνή και φώναζε “Βοήθεια” κι ακουγόταν μέχρι την Κέρκυρα μέσα. Όταν φώναζε “Βασίλη”, τον παππού μου, ακουγόταν ένα απέραντο “ηηηηηηη” που η ηχώ το γύριζε πίσω και μας έπιανε τρόμος» είχε δηλώσει ο γοητευτικός καλλιτέχνης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ