Web συνέντευξη με τον Παύλο Χρηστίδη, εκπρόσωπο τύπου του ΚΙΝΑΛ: ‘’Σύντομα θα έχουμε και γυναίκα Πρωθυπουργό’’ (φωτό & βίντεο)

Δείτε τι είπε για τα θέματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες... 

Ένας νέος άνθρωπος στην πολιτική, ένας νεαρός δικηγόρος που επέλεξε τον δρόμο του ΠΑΣΟΚ, όταν όλοι το εγκατέλειπαν.

Στο ΚΙΝΑΛ λοιπόν ο Παύλος Χρηστίδης και μάλιστα από τα τέλη Ιουλίου του 2015 μετά από εκείνο το τηλεφώνημα της προέδρου Φώφης Γεννηματά, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, του είπε: «Παύλο σε επέλεξα για να με εκπροσωπείς και να εκπροσωπείς και όλο το κίνημα θα είσαι ο νέος εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ«.

Τέλος οι διακοπές στην πατρίδα του το Ναύπλιο ......από εκείνο το καλοκαίρι λοιπόν τον βλέπουμε συνεχώς στους δέκτες μας να μιλάει ως  ένας νέος  μειλίχιος Ευρωπαίος κεντροαριστερός που όταν χρειάζεται μιλάει και με πυγμή αλλά χωρίς ποτέ να λαϊκίζει. Ε μπράβο του γι’αυτό το τελευταίο.

Ο Παύλος Χρηστίδης απαντά στην ερώτηση της Ειρήνης Νικολοπούλου για το ποιο είναι το momentum αυτή τη στιγμή στο χώρο του ΚΙΝΑΛ , του μεγάλου πρώην ΠΑΣΟΚ και γενικά του χώρου της κεντροαριστεράς

 

 

Τα ελληνοτουρκικά είναι το πρώτο θέμα που απασχολεί τους έλληνες πολίτες και στο οποίο απαντούν η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά και ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης

 

Μιλάει ήρεμα και καθαρά, είναι ευειδής, δείχνει πολύ νεότερος από κοντά αλλά ήδη διανύει το 37ο της ηλικίας του.

Τον συνάντησα για μια σύντομη web συζήτηση στο NJV Athens Plaza, Εκεί κοντά στη Βουλή.

Μεταναστευτικό και προσφυγικό, η συνεχιζόμενη οικονομική δυσπραγία είναι τα αλλά δύο θέματα που τους απασχολούν

Το σημειώνω το κοντά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο γιατί όταν τέθηκε πρo του διλήμματος να παραμείνει εκπρόσωπος τύπου ή να κατέβει στις εκλογές όπου θα είχε μάλλον σίγουρη την θέση του, εκείνος επέλεξε να ακολουθήσει την πρόεδρο στις προεκλογικές ομιλίες της  ανά την Ελλάδα ... Chapeau !

Και εδώ η επίμαχη απάντηση του κύριου Παύλου Χρηστίδη ότι «είναι καιρός η πατρίδα μας να αποκτήσει και γυναίκα πρωθυπουργό»

 

 

Who is Who

Ο Παύλος Χρηστίδης τον Ιούλιο του 2015 ανέλαβε τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Από τον Απρίλιο του 2018 κατέχει τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου στο Κίνημα Αλλαγής.

Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1983 στην Αθήνα. Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στο Άργος και στο Ναύπλιο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και από το 2009 εργάζεται αρχικά ως συνεργάτης και στη συνέχεια στο δικό του δικηγορικό γραφείο.

Πολιτική σταδιοδρομία

Τον Μάρτιο του 2013 εξελέγη γραμματέας της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Το 2014 ήταν υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Ελιά και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ναυπλιέων. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου[3] του Κινήματος Αλλαγής. Στις εθνικές εκλογές του 2019 ο Παύλος Χρηστίδης ήταν τοποθετημένος στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ