Tα ζώδια της ημέρας από την Άντα Λεούση: Ποιοι θα έχουν επιτυχία; Τι πρέπει να προσέξεις;

Ημερήσιες προβλέψεις... 

Οι επικοινωνιακές εκπλήξεις δεν λείπουν αυτή την ημέρα που ο Ερμής από τους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Είναι η κατάλληλη στιγμή, να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να εκφραστείς. Η μέρα φέρνει ραντεβού, επικοινωνίες, μηνύματα, ειδήσεις που σκορπίζουν χαμόγελα ιδιαίτερα σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου

 

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα προκειμένου να επιλύσετε ορισμένες οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά η επαγγελματική σας πορεία θα κάνει μια δυναμική στροφή.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι απαιτήσεις από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να σας εξαντλήσουν, ενώ οι οικογενειακές σχέσεις θα σας προβληματίσουν έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκινάτε τη μέρα απασχολούμενοι με τα αισθηματικά σας, αλλά στη συνέχεια η ενασχόλησή σας θα είναι η διαμόρφωση του εργασιακού χώρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έντονη θα είναι η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας, όμως, είναι πολύ πιθανό να σας προσφερθεί μια οικονομική ενίσχυση από άτομο που δεν περιμένατε.
ΛΕΩΝ: Η σωστή ανταπόκριση στα επαγγελματικά καθήκοντα θα σας προετοιμάσει για τα επόμενα σας βήματα. Αξιοποιείστε σωστά τον χρόνο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ένταση στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στο σπίτι σας θα σας κουράσει αρκετά. Θα βρεθείτε στο επίκεντρο τού ενδιαφέροντος στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ: Απ’ το να ασχολείστε με ανούσια πράγματα ή καταστάσεις στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε πιο ουσιαστικά οικονομικά θέματα που αφορούν το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις παρασκηνιακές επαφές, γιατί οι αποκαλύψεις που θα γίνουν ίσως σας θίξουν στον εργασιακό τομέα σύμφωνα με τον oroskopo,

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξημένες θα είναι οι επαφές σας με φίλους, αλλά η έντονη κοινωνική ζωή θα σας σπρώξει στην θαλπωρή του οικογενειακού χώρου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επαναπροσδιορίστε την οικογενειακή και επαγγελματική σας ταυτότητα, αλλά μην ξεχνάτε να κινείστε με ευελιξία στις διάφορες συζητήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σχέσεις και επικοινωνία με άτομα του εργασιακού χώρου θα αυξηθούν με βασικό στόχο την επίλυση πιεστικών οικονομικών καταστάσεων.

ΙΧΘΥΣ: Βρείτε νέες στρατηγικές για να προωθήσετε τα εργασιακά σας σχέδια, μια που οι συνεργασίες θα έχουν βοηθητικό χαρακτήρα στην υλοποίηση των στόχων σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ