Γκρι μπάνια για κάθε γούστο - Με αξεπέραστο στυλ και φαντασία (φωτό)

Αν έχεις  βαρεθεί το μπάνιο σου, μήπως του αξίζει μία ανακαίνιση; Δες πώς μπορείς να το μεταμορφώσεις σε τόνους του γκρι!

Μην το φοβηθείς, είναι η πιο hot πρόταση. Το γκρι σ' όλους τους τόνους αποτελεί την αγαπημένη απόχρωση όλων των διακοσμητών ανά τον κόσμο. 

Ταυτόχρονα, ταιριάζει σε όλα τα στιλ σπιτιών και όπως λένε οι διακοσμητές είναι διαχρονικό και αντικαθιστά πλέον το κλασσικό λευκό. 

"Κρύβει" καλά τη σκόνη, χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα και zen ύφος, συνδυάζεται σχεδόν με όλα τα στιλ του decor κάτι που σημαίνει ότι δε θα το βαρεθείτε ποτέ.

Επομένως, σε περίπτωση που σχεδιάζετε ένα μπάνιο από το μηδέν καλό θα ήταν να επενδύσετε σε ποιοτικά υλικά που δε θα χρειαστεί να αλλάξετε στην πάροδο των χρόνων.

 

 Ανοιχτόχρωμες ή σκούρες αποχρώσεις μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις τόσο στους τοίχους όσο και στα στα έπιπλα μπάνιου και τα περιφερειακά, αν το μπάνιο σου δεν έχει την κλασσική μορφή

Στην παραπάνω gallery του elledecor.com/ θα βρεις στιλάτες προτάσεις διακόσμησης με βασικό χρώμα το γκρι ώστε να εμπνευστείς και να κάνεις τις δικές σου επιλογές. 

Το γκρι όπως ήδη έχουμε πει, διαθέτει πολλές αποχρώσεις με αποτέλεσμα να μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε χρώμα, ανάλογα με το στιλ και το αποτέλεσμα που θέλεις να δώσεις κάθε φορά.

Πρόκειται για το passepartout χρώμα που θα συνδυάσεις με λευκό ή μαύρο, με ροζ ή και με floral μοτίβα για να κάνεις αντίθεση. 

σης σ' όλο τον κόσμο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ