Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον θρυλικό ηθοποιό Κερκ Ντάγκλας – Σβαρτζενέγκερ, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Τόνι Μπένετ

Όλοι αποχαιρετούν τον θρύλο του Χόλιγουντ...

Από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ έως τον Μπράιαν Άνταμς, ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο Κερκ Ντάγκλας.

Το Χόλιγουντ αποχαιρετά ένα από τα τελευταία «ιερά τέρατα» της 7ης Τέχνης, τον σπουδαίο Κερκ Ντάγκλας που «έφυγε» από τη ζωή χθες Τετάρτη, σε ηλικία 103 ετών.

Ο Κερκ Ντάγκλας είχε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας από τη δεκαετία του 1990 και μετά. Υπέστη εγκεφαλικό το 1996 και καρδιακή προσβολή το 2001. Την δυσάρεστη είδηση για το θάνατό του έκανε γνωστή ο γιος του και επίσης διάσημος ηθοποιός, Μάικλ Ντάγκλας, με ανακοίνωση στο Instagram.

«Με τεράστια θλίψη τα αδέλφια μου και εγώ ανακοινώνουμε ότι ο Κερκ Ντάγκλας μας άφησε σε ηλικία 103 ετών. Για τον κόσμο, ήταν ένας θρύλος, ένας ηθοποιός της χρυσής εποχής των κινηματογραφικών ταινιών, ένας ανθρωπιστής η δέσμευση του οποίου στη δικαιοσύνη και στις υποθέσεις στις οποίες πίστευε τον μετέτρεψαν σε πρότυπο και πηγή έμπνευσης για όλους μας», πάντως «για εμένα και τ' αδέρφια μου, τον Τζόελ και τον Πίτερ, ήταν απλά ο μπαμπάς».

Aνάμεσα στους ηθοποιούς που τον αποχαιρέτισαν ήταν και ο Άρνολντ Σβατζενέγκερ, καθώς και η Κάθριν Ζέτα Τζόουν αλλά και ο Τόνι Μπένετ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To my darling Kirk, I shall love you for the rest of my life. I miss you already. Sleep tight...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ