Ο Γιώργος Ντάβλας παρουσιάζει: Οι αγαπημένες μου όπερες & τα αγαπημένα art de la table (φωτό)

Το «Opera Tables» του Γιώργου Ντάβλα είναι ένα coffee table book, 600 σελίδων.

Ο expert των δημοσίων σχέσεων Γιώργος Ντάβλας, αποφάσισε αυτήν την φορά να μας δείξει την καλλιτεχνική του φλέβα με ένα συλλεκτικό υπερπολυτελές coffee table book, παντρεύοντας δύο μεγάλες του αγάπες: την όπερα και το art de la table.

Το νέο του πόνημα ονομάζεται «Opera Tables» και πρόκειται για ένα εξαιρετικά καλαίσθητο coffee table book, 600 σελίδων, γραμμένο στα αγγλικά, για το οποίο εργάζεται πυρετωδώς εδώ και τρία χρόνια, που θα εκδοθεί τον Νοέμβριο του 2020.

Επρόκειτο για απίστευτα ταξίδια, αμέτρητες εικόνες, τις οποίες αιχμαλώτησε ο Γιώργος Ντάβλας με την κάμερά του, ενώ καλοί του φίλοι, όπως η Μαρίνα Βερνίκου, η Ιωάννα Χατζηανδρέου, η Ιωάννα Ρουφοπούλου, ο Στάθης Χαλκίδης και ο Ζακ τον έχουν βοηθήσει στο φωτογραφικό κομμάτι.

Η πολυτελής έκδοση θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Νίκη.

«Ο εκδότης Παντελής Σμυρνιωτάκης και ο βοηθός έκδοσης Νάσος Στρουμπούλης είναι σημαντικοί αρωγοί στην προσπάθειά μου. Στην καλλιτεχνική διεύθυνση είχα την αμέριστη βοήθεια της Πουκ Αναστασίου, art director είναι ο Μάρκος Κουκλάκης και φυσικά, εκτός από τη σύζυγό μου, Έλενα, που είναι βράχος στο πλευρό μου, ευχαριστώ τον αδελφό μου, Χάρη Ντάβλα, τη μητέρα μου και την πεθερά μου, γιατί με τον τρόπο τους πάντα βρίσκονται δίπλα μου. Το coffee table book δεν θα μπορούσε εξάλλου να υλοποιηθεί χωρίς την ευγενική στήριξη του Νίκου Παππά της Portioli, της Πόπης Ροδοπούλου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, της Ιωάννας Πρίνου των Medi Πρίνου, του Θανάση Γκλίνου της Fyffes, της Ανθής Ρέρε της Jeroboam, της Ράνα Ζέιν, της Μαρίνας Γιαβρόγλου, της Άννας Μαρίας Ρογδάκη, του Γιάννη Αναστασιάδη του Principote Mykonos, του τουριστικού γραφείου Mideast Travel Worldwide καθώς και της Έμυς Ντρίζου, η οποία συμπληρώνει με τα άνθη της ιδανικά κάθε μου σύλληψη» είπε ο Γιώργος Ντάβλας στο περιοδικό Hello!

Στη φωτογράφηση για το βιβλίο του Γιώργου Ντάβλα συμμετείχαν τα τρία σκυλιά -μασκότ- για τον ίδιο, ο Τζακ, ο Τίγρης και η Φρουφρού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ