Υπέροχη η Φωτεινή Δάρρα στο Μέγαρο Μουσικής

Με Συμφωνική ορχήστρα του Ωδείου Συγγελάκη και τα μπουζούκια του Θανάση Πολυκανδριώτη

Μια μαγευτική βραδιά πέρασαν όσοι παρεβρέθηκαν την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής.
Η Φωτεινή Δάρρα με τη μοναδική φωνή της και την αιθέρια σκηνική παρουσία της ταξίδεψε το κοινό στο χώρο και το χρόνο με μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια των τελευταίων 80 χρόνων.
Η ερμηνεύτρια κινήθηκε με φυσικότητα από το έντεχνο τραγούδι, στα πορτογαλέζικα φάδος, τη τζαζ , και το ποιοτικό λαϊκό τραγούδι και καταχειροκροτήθηκε! Συναντήθηκε επί σκηνής με τον γνωστό λαϊκό συνθέτη και σολίστ του μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη και το σύνολο μπουζουκιών του.

Μαζί της μια εντυπωσιακή Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου Συγγελάκη με μαέστρο τον Πάνο Βλάχο ενώθηκε με την  ηλεκτρική της ορχήστρα, την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και τα λαϊκά μονοπάτια υπό τους ήχους των είκοσι μπουζουκιών, συνθέτοντας μια εντυπωσιακή εικόνα και ένα ξεχωριστό άκουσμα.
Η καλλιτεχνική επιμέλεια ανήκει στη Φωτεινή Δάρρα. Τις  ενορχηστρώσεις υπέγραψε ο πιανίστας και μαέστρος Γιώργος Παπαχριστούδης, τη συναυλία οργάνωσε γνωστή ασφαλιστική εταιρεία, ενώ φορέματα της τραγουδίστριας δημιούργησε η σχεδιάστρια Victoria Kyriakides

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ