Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μαρμελάδας Stephane Perrotte δημιούργησε αριστουργήματα με ελληνικά εσπεριδοειδή - Έταξε έκπληξη στη Ντίνα Νικολάου (φωτό)

Στη χώρα μας ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μαρμελάδας!

Και όμως υπάρχει Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μαρμελάδας! Πρόκειται για τον Stephane Perrotte ο οποίος έχει κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο καθώς φτιάχνει την καλύτερη μαρμελάδα σε όλο τον κόσμο!

Ο ίδιος βρέθηκε στη χώρα μας, καθώς έκανε Master Class με θέμα «Ελληνικά εσπεριδοειδή στα χέρια και στη φαντασία του Stephane Perrotte».

Μάλιστα, μία ημέρα πριν το Master Class πήγε ο ίδιος, μαζί με την γνωστή σεφ και καλή του φίλη, Ντίνα Νικολάου, να διαλέξει τα καλύτερα ελληνικά εσπεριδοειδή για τις μαρμελάδες του.

Ο Γάλλος "βασιλιάς της μαρμελάδας" ενθουσιάστηκε, όπως αποκάλυψε η Ντίνα Νικολάου μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, με τις μπανάνες Κρήτης.

Η Ντίνα Νικολάου, μάλιστα, αποκάλυψε, επίσης, πως ο Stephane Perrotte της έταξε και μία... έκπληξη!

Την επόμενη ημέρα, δε, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μαρμελάδας χρησιμοποίησε τα ελληνικά εσπεριδοειδή ώστε να δημιουργήσει υπέροχες μαρμελάδες στο Master Class που παρουσίασε, ενώ μοιράστηκε μικρά μυστικά με τους λάτρεις της μαρμελάδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ