Φρικη στη Νέα Μανωλάδα: Χτύπησε τη μάνα, βίασε την κόρη (βίντεο)

Την απόλυτη φρίκη έζησαν οι δύο γυναίκες το απόγευμα της Κυριακής.

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Νέας Μανωλάδας από το νέο περιστατικό ωμής βίας ενώ εξοργισμένοι συγγενείς των δύο ανήμπορων γυναικών, μάνας και κόρης, οι οποίες κακοποιήθηκαν μέσα στο σπίτι τους, αποκαλούν «αιμοδιψή κτήνος» τον 36χρονο αλλοδαπό φερόμενο ως δράστη.

«Λέγαμε ότι τα βράδια φοβόμαστε ακόμη και μέσα στα σπίτια μας…Τώρα λέμε ότι ακόμα και τα μεσημέρια φοβόμαστε…» δηλώνουν κάτοικοι της Νέας Μανωλάδας στην εφημ. «Πατρίς» μετά το νέο περιστατικό ωμής βίας σε μια περιοχή που «κάποιες ώρες κυκλοφορούν μόνο αλλοδαποί».

Η εισβολή

Απόγευμα Κυριακής στη Νέα Μανωλάδα και σε ένα σπίτι που βρίσκεται κοντά στο κέντρο του χωριού εισβάλει ένας άγνωστος άνδρας. Προφανώς παρακολουθούσε και εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή που μια γυναίκα βγήκε στην αυλή για να πάρει ξύλα και εισέβαλε στο σπίτι. Ήταν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής. Στο σπίτι βρίσκονται δύο γυναίκες, μάνα και κόρη 76 και 53 ετών αντιστοίχως. Η ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα και η κόρη της επίσης με προβλήματα υγείας.

Όμηροι δύο ώρες

Από εκείνη την ώρα και για περίπου δύο ώρες, οι δύο γυναίκες έζησαν ως όμηροι, ένα μαρτύριο στα χέρια του αδίστακτου κακοποιού. Ο δράστης κάποια στιγμή και αφού είχε κλειδώσει την εξώπορτα, κτύπησε με τα χέρια του την ανήμπορη να αντιδράσει 76χρονη (κινείται με μπαστούνι) και την πήγε στην τουαλέτα του σπιτιού όπου και την κλείδωσε. Νωρίτερα είχε ζητήσει χρήματα από την 53χρονη κόρη της η οποία όμως είχε μόνο 40 ευρώ επάνω της ενώ στο σπίτι δεν υπήρχαν άλλα χρήματα.

Αιμόφυρτη στους δρόμους

Ο αδίστακτος δράστης αφού πήρε και τα 100 ευρώ που του έδωσε η 53χρονη και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια στους αστυνομικούς, τη χτύπησε και φέρεται ότι τη βίασε. Μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή. Η 53χρονη με μώλωπες και εκδορές στο σώμα και το πρόσωπο βγήκε στο δρόμο για να ζητήσει βοήθεια για την ίδια και τη μητέρα της… Στο πρώτο γειτονικό σπίτι που μπήκε, κάλεσε πρώτα στο τηλέφωνο την αδελφή της και μετά την αστυνομία σύμφωνα με το patrisnews.

Στον ιατροδικαστή

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ρίο για εξετάσεις από ιατροδικαστή. Την υπόθεση αρχικά επιλήφθηκε το Α.Τ. Βουπρασίας αλλά λόγω της σοβαρότητας των καταγγελλομένων γίνεται διερεύνηση και από τους άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας Ταξίαρχος Απ. Μαρτζάκλης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ