Βαλεντίν: Σε εξέταση DNA θα υποβληθεί ο πατέρας της - Το μυστήριο με τη θεία & τη μητέρα της (βίντεο)

Μυστήριο με τη γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η μητέρα της.

 

Πολλές παραμένουν οι σκιές γύρω από την υπόθεση της εξαφάνισης της επτάχρονης Βαλεντίν και του εντοπισμού της στη Γαλλία.

Ο πατέρας της μικρούλας έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις, έχει πει αρκετά ψέματα και οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, συνεχίζουν τις έρευνες θέλοντας να ρίξουν φως στα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης αυτής. 

Η κατάσταση περιπλέχθηκε ακόμα περισσότερο όταν χθες, μετά τον εντοπισμό της Βαλεντίν στη Λυών, εμφανίστηκε μια γυναίκα, η οποία ισχυρίστηκε πως είναι η μητέρα της, που σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού ήταν νεκρή.

 

 

Οι αρχές θα προχωρήσουν σε εξέταση DNA προκειμένου να διαπιστώσουν αν η γυναίκα που εμφανίστηκε είναι βιολογικός γονέας της Βαλεντίν, ενώ οι αστυνομικοί φέρονται να διατηρούν και μικρές επιφυλάξεις και για τον πατέρα. Οι αρχές πάντως θέλουν να ερευνήσουν κάθε πιθανό σενάριο ώστε να διαπιστώσουν αν όντως υπάρχει σχέση ανάμεσα στον πατέρα, τη γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα της Βαλεντίν και την 7χρονη,

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πατέρας της Βαλεντίν

Μετά από τις δραματικές αυτές εξελίξεις ο εισαγγελέας απήγγειλε κακουργηματικού βαθμού κατηγορία στον πατέρα της επτάχρονης και σε ένα ακόμα άτομο για διευκόλυνση παράνομης εξόδου αλλοδαπού από τη χώρα από κοινού, μετά την ποινική δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος τους. Επιπλέον οι δύο αλλοδαποί είναι αντιμέτωποι και με τις πλημμεληματικού βαθμού κατηγορίες της παράνομης κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, της πλαστογραφίας και της ψευδούς καταγγελίας στις Αρχές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ