"Άγριες Μέλισσες": Δεν μπορεί να κάνει παιδί η Ασημίνα - Σε κατάθλιψη η Δρόσω

Δύσκολες στιγμές και πάλι για τις αδελφές Σταμίρη...

Οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" είναι καταιγιστικές και οι αδελφές Σταμίρη θα αντιμετωπίσουν και πάλι πολλά προβλήματα στα επόμενα επεισόδια.

Η Ασημίνα αρρωσταίνει βαριά, με τη ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Νικηφόρος την μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου τους περιμένουν δυσάρεστα νέα.

Ο γιατρός ανακοινώνει στον Νικηφόρο και την Πηνελόπη ότι οι πιθανότητες να μείνει η Ασημίνα έγκυος είναι ελάχιστες.

Η Ασημίνα καταρρακώνεται και εκλιπαρεί τον Νικηφόρο και την Πηνελόπη να αποκρύψουν την αλήθεια για την κατάστασή της.

Παράλληλα, η Ελένη συναντά τον Παύλο ο οποίος της αποκαλύπτει πως δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως και έτσι η μεγάλη αδελφή Σταμίρη αποφασίζει να ανακαλύψει την αλήθεια.

Η Ελένη υποψιάζεται πως ο Νικηφόρος ίσως είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως και το εξακριβώνει. Η μεγάλη αδερφή Σταμίρη είναι σοκαρισμένη, αλλά αποφασισμένη να μην αφήσει τίποτα να διαλύσει τη σχέση των αδελφών της. Έτσι, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Η Ασημίνα αποκαλύπτει στην Ανέτ το πρόβλημα της υγείας της κι εκείνη προσπαθεί να της δώσει κουράγιο.

Την ίδια ώρα, η ψυχολογία της Δρόσως είναι σε άθλια κατάσταση, καθώς δεν αντέχει το βάρος της εγκυμοσύνης και της προδοσίας στην Ασημίνα και πέφτει σε κατάθλιψη, κάνοντας μάλιστα μία κίνηση που δημιουργεί φόβο στις αδελφές της, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού My TV και το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα.

Η Ελένη τα χάνει με την κίνηση της Δρόσως, όπως και η Ασημίνα με τον Νικηφόρο.

Τότε, η Ελένη, ζητάει από τον Νικηφόρο να μιλήσουν και κάνει ένα ξεκαθάρισμα μαζί του, ζητώντας του να φύγει με την Ασημίνα στο Παρίσι και να ξεγράψει το παιδί του.

Αντίθετα, η Ασημίνα, αναστατωμένη με τη συμπεριφορά της Δρόσως, που δείχνει να βουλιάζει στη θλίψη, του ζητά να παραμείνουν στο Διαφάνι, ώστε να βρίσκεται κοντά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ