Άγιος Βαλεντίνος με ψεκαστικό απολυμαντικό στην Κίνα: Προσφέρουν λουλούδια, φοράνε μάσκες & δεν φιλιούνται (φωτό)

Ο έρωτας την εποχή του κορωνοϊού...

Μπορεί η Κίνα, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης, να ζουν στον ρυθμό του κορωνοϊού, όμως, σήμερα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζει και ο έρωτας.

Έτσι κάποιοι αποφάσισαν να συνδυάσουν και τα δύο... Γιατί καλός ο έρωτας αλλά με την παγκόσμια επιδημία του Covid- 19 σε εξέλιξη, καλό είναι να παίρνουμε και κάποιες προφυλάξεις!

 

 

Μία... δαιμόνια ανθοπώλης ετοίμασε μπουκέτα που πέρα από τα όμορφα λουλούδια, περιέχουν και μάσκες, απολυμαντικά χεριών και γάντια!

Έτσι είναι ο έρωτας την εποχή του κορωνοϊού...

Τα ζευγάρια στην Κίνα, αναγκαστικά, περνούν μία πιο... ήσυχη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από ότι θα ήθελαν, καθώς σχεδόν 64.000 άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον Covid-19, ενώ περισσότερα από 1.300 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από τον νέο ιό.

 

 

Έτσι, οι ερωτευμένοι στην Κίνα βιώνουν έκτακτες συνθήκες, με πολλά εστιατόρια, τουριστικά αξιοθέατα και καταστήματα να παραμένουν κλειστά.

Όμως, επειδή ο ερωτευμένος θα την βρει τη λύση όταν θέλει να γιορτάσει, τα ζευγάρια προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και γιορτάζουν όπως μπορούν.

 

 

Τα φιλιά είναι... απαγορευμένα, λόγω της μετάδοσης του ιού, οι μάσκες είναι... μόνιμο αξεσουάρ, όμως οι κινήσεις αγάπης και τα λουλούδια δεν λείπουν, κάνοντας την σημερινή ημέρα πιο όμορφη.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ