Γουίτνεϊ Χιούστον: 8 χρόνια μετά τον θάνατο της, σοκάρει η νεκροψία της – Χωρίς δόντια, παραμορφωμένη από τα ναρκωτικά

Τρομερές αποκαλύψεις....

Οκτώ χρόνια μετά το θάνατό της η βρετανική Sun φέρνει στο φως πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της έκθεση του ιατροδικαστή για τον θάνατο της  Γουίτνεϊ Χιούστον. Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως συγκλονίζουν.

 

 

Η έκθεση του ιατροδικαστή, εκτός από την αιτία θανάτου της Γουίτνεϊ Χιούστον, αποκάλυψε τη σοκαριστική κατάσταση στην οποία βρισκόταν το ταλαιπωρημένο από τις καταχρήσεις κορμί της τραγουδίστριας.

Με τον σύντροφό της Bobby Brown

Η χρόνια χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ και οι ξυλοδαρμοί από τον πρώην σύζυγό της Μπόμπι Μπράουν σημάδεψαν στην κυριολεξία το σώμα της ντίβας, που κάποτε επιδείκνυε την καλή φυσική της κατάσταση.

Με την ερωμένη και πολύ καλή της φίλης  Ρόμπιν Κρόφορντ

Για τις συνθήκες θανάτου της, ο ιατροδικαστής είπε πως το καυτό νερό με το οποίο ήταν γεμάτη η μπανιέρα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρέθηκε νεκρή, έφτανε σε θερμοκρασία τους 66 βαθμούς Κελσίου αναφέρει η Mirror.

Εκτός από τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη το πρόσωπό της, τώρα έγινε γνωστό ότι κομμάτια δέρματος είχαν αποκολληθεί από την πλάτη και τα πόδια της. Τέλος, σύμφωνα με τη νεκροψία 9 διαφορετικά ήδη ναρκωτικών και ηρεμιστικών ουσιών βρέθηκαν στο αίμα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ