Η Κατερίνα Μονογυιού είναι μια ωραία κοπέλα, beauty therapist – Γιατί τρώγεστε;

Η ομιλία της σχολιάστηκε πολύ!

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η ομιλία της βουλευτή της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού, η οποία διάβαζε με δυσκολία από το χαρτί που είχε μπροστά της, έκανε αρκετές παύσεις και μπέρδευε τα λόγια της.

Η ξανθιά καλλονή, που από το 2009 διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, λαμβάνοντας 9.803 ψήφους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Ελλάδα είχε ανέκαθεν φιλικές σχέσεις με το Κουβέιτ. Η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού, ως Πρόεδρος, συγκάλεσε την Ομάδα Κοινοβουλευτικής Φιλίας Ελλάδας-Κουβέιτ σε συνάντηση με τον πρέσβη του Κουβέιτ. Παρευρέθηκαν, επίσης, οι πρώην υπουργοί κ. Κατρούγκαλος και κ. Πολάκης. Οι δύο χώρες έχουν παρόμοια οπτική στις διεθνείς σχέσεις καθώς βρίσκονται σε σημεία τριβής εξωτερικών πολιτικών συνθηκών. Η χώρα μας είχε ανέκαθεν εξαιρετικές φιλικές σχέσεις με το Κουβέιτ. Η κυρία Μονογυιού τόνισε πως η Ελλάδα έχει σταθεροποιηθεί, πλέον, ως οικονομία και έχει ένα νέο φορολογικό καθεστώς, το οποίο ευνοεί τις επενδύσεις συγκριτικά με το παρελθόν. Οι Κουβετιανοί, όπως υπογράμμισε ο πρέσβης, είναι πρόθυμοι να επενδύσουν στην χώρα μας σε τομείς όπως η ενέργεια και ο τουρισμός. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι Κουβετιανοί προτιμούν την Ελλάδα για διακοπές, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το ότι οι περισσότεροι επιβάτες του δρομολογίου Κατάρ-Μύκονος είναι από το Κουβέιτ. Θετικό για τις σχέσεις των δύο χωρών είναι πως θα επανεκκινήσει, από την 1η Ιουλίου 2020, η πτήση Κουβέιτ-Αθήνα (απευθείας σύνδεση). Τέλος, η βουλευτής μετέφερε το αίτημα του Υπουργείου Πολιτισμού που αφορά την επανεκκίνηση των εργασιών αποκατάστασης και συντήρησης του ελληνιστικού οχυρού στη νήσου Φαϊλάκα του Κουβέιτ. #Βουλητωνελληνων #Katerina_Monogiou #kuwait #greece #cyclades #athens #parliament #politicians #ambassador #greekparliament #women

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Monogiou (@katerina_monogiou) στις

Η ίδια ήταν να μην μιλήσει προφανώς στην Βουλή, αλλιώς θα είχε προετοιμάσει τον λόγο της όπβς συμβαίνει πάντα στο media training. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Χρυσοχοϊδης: «Να Δημιουργηθούν Θεσμοί Για Την Εξάλειψη Της Βίας» Στην αίθουσα «ΦΑΡΟΣ» του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, πραγματοποιειται εκδήλωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων και το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας των Φύλων (ΚΕΘΙ).Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό η πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος. 25 Νοεμβρίου, Διεθνής Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Το φαινόμενο της βίας, είτε σωματικής είτε ψυχολογικής, εις βάρος των γυναικών είναι ένα πρόβλημα παγκόσμιας διάστασης. Χρέος όλων μας είναι να μην κάνουμε εκπτώσεις, να μην κάνουμε συμβιβασμούς, να μην εφησυχομαζόμαστε και να μην καλύπτουμε τέτοιου είδους πράξεις. Το ποσοστό των γυναικών που έχουν πέσει θύματα βίας είναι θλιβερά και οφείλουμε να αντιδράσουμε! Η σιωπή είναι συνενοχή. Δεν είσαι η μόνη. Δεν είσαι μόνη. #police #μιλά #Ιδρύμασταυροςνιαρχος #athens #cyclades #hellenicpolice #Ελληνικηαστυνομια #βιακατατωνγυναικων

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Monogiou (@katerina_monogiou) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Από την σημερινή Ορκωμοσία της νέας Βουλής των Ελλήνων. Ευχαριστώ από καρδιάς! Καλό μας έργο!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Monogiou (@katerina_monogiou) στις

Who is who

Η Κατερίνα Μονογυιού γεννήθηκε το 1983 στο «νησί των ανέμων», τη Μύκονο. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης, με μεταπτυχιακό δίπλωμα και ειδικότητα beauty therapist.

Η ξανθιά καλλονή, που από το 2009 διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, λαμβάνοντας 9.803 ψήφους.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ