40.000 εκθαμβωτικούς καθαρούς κρυστάλλους Swarovski χρυσούς & ασημένιους είχε το σκηνικό των Oscars

Ο σχεδιασμός του σκηνικού αποδίδεται από μια σπειροειδή κρυστάλλινη κολώνα, που παρομοιάζει οπτικά τη γοητεία και την τέχνη της δημιουργίας ταινιών του Hollywood

Η Swarovski  συνεργάστηκε με τον Jason Sherwood, βραβευμένο με Emmy σχεδιαστή και creative director, -γνωστών μουσικών παραστάσεων, τηλεοπτικών, θεατρικών αλλά και βιωματικών παραγωγών για να προσθέσει εκθαμβωτική λάμψη στο σχεδιασμό του σκηνικού στησίματος για τα 92α βραβεία Oscars.

Η φετινή εκδήλωση σηματοδότησε την 13η χρονιά λαμπερής παρουσίας της Swarovski στη σκηνή αλλά και την πρώτη εμφάνιση του Jason Sherwood στο σχεδιασμό του design. 

Τα τρία βασικά στοιχεία της Swarovski περιλάμβαναν το Crystal Inner Spiral καθώς και ένα κλειστό κρύσταλλο, το οποίο ενσωματώνει μια κρυστάλλινη κουρτίνα (Crystal Curtain) και μια λαμπερή κρυστάλλινη κολώνα (Crystal Tower) που αποτελούνταν από πάνω από 40.000 εκθαμβωτικούς καθαρούς κρυστάλλους Swarovski σε χρυσή και ασημένια απόχρωση.

Ο Jason Sherwood δήλωσε: «Το design για τα Όσκαρ το 2020 αφορά τη δημιουργία ενός χώρου τόσο περίπλοκου, πολύμορφου και όμορφου όσο και οι υποψήφιες ταινίες του φετινού έτους, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη σε μερικούς από τους πιο αξιόλογους καλλιτέχνες του κόσμου. Ο σχεδιασμός του σκηνικού αποδίδεται από μια σπειροειδή κρυστάλλινη κολώνα, που παρομοιάζει οπτικά τη γοητεία και την τέχνη της δημιουργίας ταινιών του Hollywood, όπου η συνεργασία μας με την Swarovski έδωσε τη δυνατότητα στο όραμα μας να υλοποιηθεί και να λάμπει σε κάθε της στροφή. 

Οι κρύσταλλοι εντυπωσιάζουν με τον σχεδιασμό και την αέναη αίσθηση της μαγείας φέρνουν ένα καλειδοσκοπικό θαύμα στο σκηνικό που γιορτάζει ένα χρόνο σπουδαίων ταινιών που αποδεικνύουν την ανθρώπινη εμπειρία.

Η Swarovski προκαλεί ενθουσιασμό και προσφέρει μια ευρεία συλλογή απαράμιλλης ποιότητας, δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας. Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1895 στην Αυστρία, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται το υψηλότερης ποιότητας κρύσταλλο στον κόσμο, γνήσιους πολύτιμους λίθους, Swarovski Created Diamonds και Swarovski Zirconia, έτοιμα προϊόντα όπως κοσμήματα και αξεσουάρ, καθώς και προϊόντα εσωτερικής διακόσμησης και λύσεις φωτισμού. Η επιχείρηση Swarovski Crystal Business διοικείται πλέον από τους απογόνους πέμπτης γενιάς της ομώνυμης οικογένειας και διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο: 170 χώρες, περισσότεροι από 29.000 εργαζόμενοι και έσοδα ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2018.

Η Swarovski Crystal Business μαζί με τις αδελφές εταιρείες Swarovski Optik (οπτικά είδη) και Tyrolit (αποξεστικά) συνθέτουν τον Όμιλο Swarovski. Το 2018, ο Όμιλος κατέγραψε έσοδα ύψους περίπου 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ και απασχολούσε περισσότερους από 34.500 εργαζομένους.

Αναπόσπαστο μέρος της κληρονομιάς της Swarovski αποτελούσε ανέκαθεν η υπευθυνότητα που διέπει τις σχέσεις της με τους ανθρώπους και τον πλανήτη, η οποία έχει πλέον ενσωματωθεί στην ισχυρή φιλοσοφία βιωσιμότητας της εταιρείας. Επιπρόσθετα, το παγκόσμιο εκπαιδευτικό  πρόγραμμα  Σχολείο  του  Νερού  της  Swarovski  το  έχουν  παρακολουθήσει 500.000 παιδιά στους μεγαλύτερους ποταμούς του κόσμου.

Το Ίδρυμα Swarovski συστάθηκε το 2013, προς τιμή του φιλανθρωπικού πνεύματος του Daniel Swarovski, και με το έργο του υποστηρίζει  τον  πολιτισμό  και  τη  δημιουργικότητα,  προάγει  την  ενδυνάμωση  όλων των ανθρώπων και διαφυλάσσει τους φυσικούς πόρους, επιτυγχάνοντας θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ