Το 11 μηνών βρέφος είχε υποστεί άγρια σεξουαλική κακοποίηση -Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης (βίντεο)

Σοκ προκαλεί το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το 11 μηνών βρέφος από τη Συρία, που μεταφέρθηκε την Κυριακή νεκρό από τους γονείς του στο Νοσοκομείο Παίδων.

 

Φρίκη προκαλεί το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το 11 μηνών βρέφος από τη Συρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ιατροδικαστικό πόρισμα έδειξε ότι το 11 μηνών βρέφος είχε υποστεί άγρια σεξουαλική κακοποίηση παρά φύσιν. Ωστόσο, παραμένει απροσδιόριστη η αιτία θανάτου. Το 11 μηνών βρέφος μεταφέρθηκε χθες από τους γονείς του νεκρό, στο νοσοκομείο Παίδων, το οποίο μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση για το θάνατο του παιδιού.

Ο ιατροδικαστής με τη μακροσκοπική εξέταση είδε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, ωστόσο, υπήρξε και το σενάριο το σώμα του παιδιού να έχει υποστεί αλλοιώσεις λόγω πάθησης που είχε. Τελικά, όπως αποδείχθηκε το 11 μηνών βρέφος είχε υποστεί άγρια σεξουαλική κακοποίηση.

 

 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή υπάρχουν στο σωματάκι του 11μηνου κοριτσιού «σαφή στοιχεία παρά φύση σεξουαλικής κακοποίησης. Δώσαμε ως προσωρινή αιτία θανάτου απροσδιόριστη εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων (τοξικολογικων και ιστολογικών). Δεν είχε κακώσεις στο σώμα του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ