Ταινίες Πρώτης Προβολής: Τι θα δούμε στον κινηματογράφο την Πέμπτη 20/2

Τι θα δούμε στον σινεμά; 

Η επιστροφή του σπουδαίου κινηματογραφιστή Τέρενς Μάλικ με την τελευταία του δημιουργία "Μια Κρυφή Ζωή" είναι αναμφίβολα το γεγονός της κινηματογραφικής εβδομάδας που ξεκινά απόψε. Από τις υπόλοιπες επτά ταινίες που βγαίνουν στους κινηματογράφους ξεχωρίζει το ιστορικό ντοκιμαντέρ του Φρανκ Κάπρα, "Η Μάχη της Ρωσίας", μία παραγωγή του 1943.

   Οι Αεροναύτες

Σκηνοθεσία: Τομ Χάρπερ
Πρωταγωνιστούν: Φελίσιτι Τζόουνς, Έντι Ρέντμεϊν, Χίμες Πατέλ

Μια πιλότος και ένας μετεωρολόγος ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια πτήση που θα εξυπηρετήσει διπλό σκοπό, αφού θα σπάσει το γαλλικό ρεκόρ αιώρησης για την πρώτη και παράλληλα θα βοηθήσει τον δεύτερο να συλλέξει δεδομένα για τις αμφισβητούμενες προβλέψεις του καιρού.

Απόστρατος

Σκηνοθεσία: Ζαχαρίας Μαυροειδής
Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Σαράντης, Γιώτα Φέστα, Θανάσης Παπαγεωργίου

Με την εταιρεία εισαγωγών μηχανών εσπρέσο που διευθύνει σε αδιέξοδο, ένας Γλυφαδιώτης εργένης «αποστρατεύεται» στο σπίτι του ένδοξου παππού Αριστείδη στην υποτονική περιοχή του Παπάγου. Αντιμέτωπος με ηρωικά φαντάσματα του παρελθόντος, θα νιώσει την ανάγκη να φανεί αντάξιος του ονόματός του, όμως, όσο πλησιάζει τον θρύλο του παππού Αριστείδη, τόσο αυτός αλλάζει όψη.

Το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης

Σκηνοθεσία: Κρις Σάντερς
Πρωταγωνιστούν: Χάρισον Φορντ, Νταν Στίβενς, Ομάρ Σι, Κάρεν Γκίλαν

Η ευτυχισμένη ζωή ενός σκύλου ανατρέπεται όταν ξαφνικά μεταφέρεται από το σπίτι του στην Καλιφόρνια στην εξωτική και άγρια Αλάσκα την περίοδο της μεγάλης εξόρυξης χρυσού το 1890.

Sonic: Η Ταινία

Σκηνοθεσία: Τζεφ Φάουλερ
Δανείζουν τη φωνή τους: Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Ντένης Μακρής, Χρήστος Πλαΐνης, Γιάννης Τσούτσιας

Βασισμένη στην παγκόσμια υπερ-επιτυχημένη video game σειρά της Sega, η ταινία «Sonic» διηγείται την ιστορία του γρηγορότερου σκαντζόχοιρου του κόσμου, καθώς απολαμβάνει το νέο του σπίτι στη Γη.

Στη Γη του Άγριου Μελιού

Σκηνοθεσία: Ταμάρα Κότεφσκα, Λιούμπομιρ Στεφάνοφ

Σε μια απομονωμένη ορεινή περιοχή βαθιά μέσα στα Βαλκάνια ζει η Χατίτζε Μουράτοβα με την ηλικιωμένη μητέρα της, σε ένα χωριό χωρίς δρόμους, ηλεκτρικό ρεύμα ή τρεχούμενο νερό. Τελευταία μιας σειράς γενεών μελισσοκόμων άγριου μελιού, η Χατίτζε βγάζει μικρές παρτίδες αγνού προϊόντος, το οποίο και πουλάει στην πλησιέστερη πόλη, η οποία βρίσκεται σε απόσταση τεσσάρων ωρών με τα πόδια.

Στο Λαβύρινθο

Σκηνοθεσία: Ντονάτο Καρίζι
Πρωταγωνιστούν: Τόνι Σερβίλο, Ντάστιν Χόφμαν, Βαλεντίνα Μπελέ

Ένα χειμωνιάτικό πρωινό, καθώς η Σαμάνθα πηγαίνει στο σχολείο, πέφτει θύμα απαγωγής. Δεκαπέντε χρόνια μετά ξυπνάει στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου με καμία ανάμνηση του παρελθόντος.

Έμα

Σκηνοθεσία: Πάμπλο Λαραΐν
Πρωταγωνιστούν: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Μαριάννα Ντι Τζιρόλαμο, Τζοζεφίνα Φίμπελκορν

Μετά από ένα τραυματικό γεγονός που θα συγκλονίσει την οικογενειακή της ζωή, μια νεαρή γυναίκα που ζει μέσα από τον χορό προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της, αναλαμβάνοντας κάθε ρίσκο για να το καταφέρει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ