Μόλις 52 ετών πέθανε το μανεκέν Μαρία Μαχαίρα - Eίχε μία κόρη & μεσουράνησε στα 80’s (φωτό)

Έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή «μάχη» με τον καρκίνο.

Σε ηλικία μόλις 52 ετών "έφυγε" από τη ζωή το γνωστό μοντέλο της δεκαετίας του '80, Μαρία Μαχαίρα, σκορπίζοντας θλίψη σε όλους όσοι την αγαπούσαν.

Η χαμογελαστή Μαρία, η "Μαριγούλα", όπως την αποκαλούσαν χαϊδευτικά οι φίλοι της έδωσε σκληρή και γενναία «μάχη» με τον καρκίνο, όμως, δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Δυνατή μέχρι τελευταία στιγμή, εξώ καρδιά, γεμάτη ζωή, γλεντζού... Η ψυχή της παρέας! Έτσι την περιγράφουν οι αγαπημένοι της φίλοι που δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε για πάντα από κοντά τους.

Η Μαρία Μαχαίρα μεσουράνησε στα 80s, ως γνωστό φωτομοντέλο και στη συνέχεια, παντρεύτηκε τον Ρομπέρτο Μαχαίρα, με τον οποίο απέκτησαν μία κόρη.

Οι δικοί της άνθρωποι, συντετριμμένοι, της είπαν σήμερα το τελευταίο "αντίο", ενώ η σελίδα της στο facebook γέμισε με μηνύματα ανθρώπων που την αγάπησαν.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέβασε μία φωτογραφία τους από παλιές ευτυχισμένες στιγμές, με το σχόλιο «Δυστυχώς άσχημα νέα... Καλό Ταξίδι Αγαπημένη μας Μαρία... έφυγες νωρίς... και ήσουν ένα κορίτσι γεμάτο ζωή! Η ψυχή της παρέας... θα θυμάμαι πάντα τον αξέχαστο Δεκαπενταύγουστο στην Αγαπημένη σου Λευκάδα».

 

Simply Dirty......Love???

Δημοσιεύτηκε από Vassilios Kostetsos στις Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

 

 

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, την αποχαιρέτησε με ένα τρυφερό μήνυμα, αναφέροντας, μεταξύ άλλων «Δεν μπορώ να το πιστέψω... Καλό ταξίδι ψυχή μου όμορφη!! Ήσουν ό,τι πιο θηλυκό έχω γνωρίσει, αλλά παράλληλα με μια μοναδική και τεράστια μαγκιά μέσα σου...».

 

Μία γυναίκα γεμάτη ζωή και δύναμη, που "έφυγε" πολύ νωρίς...

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ