Δικηγόρος Γουαϊνστάιν: Ο πελάτης μου αμάρτησε γιατί απάτησε την σύζυγό του (βίντεο)

Άλλη μια δήλωση που εξόργισε....

Σε άλλη μια δήλωση που εξόργισε προχώρησε η πολυσυζητημένη δικηγόρος του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, του παραγωγού του Χόλιγουντ που κατηγορείται για βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση γυναικών.

Η Ντόνα Ροτούνο είπε σε συνέντευξή της που θα μεταδοθεί την Κυριακή στην εκπομπή 60 Minutes Australia ότι ο πελάτης της είναι μόνο ένοχος γιατί απάτησε τη σύζυγό του.

Weinstein's wife of a decade, fashion designer Georgina Chapman, divorced him after dozens of women started coming forward in 2017 accusing him of sexual assault or misconduct

«Είναι ο Χάρβεϊ ένοχος επειδή διέπραξε αμαρτίες; Σίγουρα αλλά αυτό δεν τον κάνει εγκληματία. Είναι αμαρτία να απατάς τη σύζυγό σου» ακούγεται να λέει η Ροτούνο στα πρώτα αποσπάσματα της συνέντευξής της που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Πέμπτη.

Harvey Weinstein's lawyer said in a TV interview that the disgraced Hollywood producer committed sins by cheating on his wife but that doesn't make him a criminal

Η Ροτούνο είχε χρησιμοποίησει, μάλιστα, το ίδιο επιχειρήμα και κατά τη διάρκεια της δίκης που είναι στη φάση των ερωτήσεων από το σώμα των ενόρκων αναφέρει η Daily Mail.

Στην ίδια συνέντευξη η Ροτούνο ξανά φέρνει στην επιφάνεια το επιχείρημα. Να σημειώσουμε πως η δικηγόρος έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις με τις δηλώσεις της, ότι οι γυναίκες έχουν ευθύνη όταν δέχονται σεξουαλικές επιθέσεις χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά το παράδειγμα της εφαρμογής Tinder. «Όταν πας στο σπίτι σου με κάποιον επειδή έκανες δεξιά στην οθόνη του κινητού σου, το να συμπεριφέρεσαι σαν να μην καμία ιδέα στο σε τι συναινείς, εμένα μου φαίνεται αστείο» λέει η Ροτούνο.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ενώ είναι σε ισχύ απαγόρευση από την δικαστή στη Ροτούνο να μην έχει επαφές με τα μέσα ενημέρωσης. Η πλευρά της δικηγόρου του Γουάινσταϊν υποστηρίζει ότι η συνέντευξη δόθηκε την περασμένη Παρασκευή, πριν, δηλαδή, την επίμαχη δικαστική απόφαση.

The interview was filmed in New York last Friday before the judge ordered Rotunno not to speak to reporter's until after Weinstein's trial concludes

Οι πέντε γυναίκες και οι επτά άνδρες ένορκοι θα αποφασίσουν - μπορεί και την επόμενη εβδομάδα - αν θα κρίνουν ένοχο ή όχι τον Γουάινσταϊν για δύο κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης και δύο κατηγορίες βιασμού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ