Top woman η Melinda Gates: Συγκινητική φωτό με την μαμά της & τις κόρες της για την ενθάρρυνση & την ενδυνάμωση των γυναικών

H Melinda έχει αφιερωθεί με όλες της τις δυνάμεις στον αγώνα για ισότητα.

Η Melinda Gates, σύζυγος του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, του Bill Gates, ανέβασε στο instagram μία συγκινητική φωτογραφία.

«Λατρεύω αυτή τη φωτογραφία με τις τρεις γενιές της οικογένειάς μου. Με κάνει να σκεφτώ πόσο έχει αλλάξει ο κόσμος για τις γυναίκες από την εποχή της μαμάς μου και τη δική μου, καθώς και το γιατί είναι σημαντικό να εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για ένα μέλλον με περισσότερη ισότητα» ανέφερε, χαρακτηριστικά.

 

 

H Melinda έχει αφιερωθεί στον αγώνα για περισσότερη ισότητα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melinda Gates (@melindafrenchgates) on

 

Το ζεύγος Gates έχει πλούσια φιλανθρωπική δράση και συχνά προσφέρει μεγάλα χρηματικά ποσά για καλό σκοπό.

 

 

Μέσω του ιδρύματος "Bill & Melinda Gates" προωθούν τις ίσες ευκαιρίες για όλους, βοηθούν τους μη προνομιούχους και προσφέρουν χρήματα για ερευνητικούς σκοπούς, έχοντας ως μότο πως «Οι ζωές όλων μας έχουν ίση αξία».

 

Διαβάστε επίσης: Τι ετοιμάζουν τα Χριστούγεννα η Michelle Obama, ο Bill Gates και η Melinda Gates; Κάπου εκεί ήρθε και η Julia Roberts

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, η Melinda βρέθηκε στο πλευρό γυναικών και νεαρών κοριτσιών, στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Καθολικής Υγειονομικής Κάλυψης, τονίζοντας πως η περίθαλψη σε όλους αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ