Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στην Στέφη Βασιλοπούλου: ‘’Έκανα κοκαΐνη από μικρή, σώθηκα όταν εξαφανίστηκα από τις παρέες" (βίντεο)

Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου - Η kαθαρή ζωή είναι xαρά...

Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου μίλησε στην Στέφη Βασιλοπούλου για την προσωπική της εμπειρία από τα ναρκωτικά, περιέγραψε τον αγώνα της και έστειλε το δικό της μήνυμα κατά των ουσιών.

Μεταξύ άλλων, η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου δήλωσε: "Εγώ το ξεκίνησα γιατί ήμουν πολύ περίεργη. Είχα και μια ελευθερία απ' το σπίτι. Μπορούσα να βγαίνω από πολύ μικρή ηλικία τα βράδια. Κυκλοφορούσα τα βράδια, οπότε βρέθηκα σε κόσμο που χρησιμοποιούσε ουσίες".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ταμπού είναι να μην μιλάς! Εμείς πάντως μιλήσαμε για πολλά «ταμπού». Η πιο ωραία «εξάρτηση» είναι η κίνηση. Λέμε ναι στην φύση, στην χαρά, στην κίνηση, στην δημιουργία, στην έκφραση, στην ποιοτική τροφή, στις ενδιαφέρον συζητήσεις, στα όνειρα που πραγματοποιουνται, στη δράση, στην Ζωή, στη διασκέδαση με θετικούς ανθρώπους και στην συναναστροφή μας με θαυμάσιους ανθρώπους. Και λέμε ΝΑΙ στο να μην μασάμε. Και λέμε ΝΑΙ στο να αδιαφορούμε πλήρως για ανθρώπους και καταστάσεις που δεν μας πάνε!!! Χρόνος της ζωής μας πολύ πολύτιμος για να σπαταλιέται. Μοιρασμένος σωστά δίνει ζωντάνια και βάζει όρια εκεί που πρέπει. Την επόμενη βδομάδα με την @stefivas στο podcast. #katharizoi #exartisi #taboo #zoi #xara #adraxetinmera #somapnevmashow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία-Ελένη-Ζωή Λυκουρέζου (@mariaelenilykourezou) στις

 

Ανέφερε, επίσης, πως έκανε στην αρχή τσιγάρα, ενώ στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της η κοκαΐνη, το LSD, τα μανιτάρια, το έκσταση, ενώ δήλωσε:

"Αυτό που είναι σημαντικό είναι να πεις "όχι". Για να σωθείς πρέπει να κόψεις τι παρέες αυτές, αλλιώς δεν σώζεσαι. Για μένα είναι μια αδιέξοδος τα ναρκωτικά. Ξεκινάμε κάνοντάς τα νομίζοντας ότι ξεφεύγουμε από κάτι, αλλά είναι ένας φαύλος κύκλος. Στην ουσία, δεν τελειώνει αυτό το πράγμα. Όσα χρόνια έκανα ναρκωτικά περνούσα φανταστικά, πέρασα και πολύ άσχημα και νόμιζα ότι κάπου θα πάει όλο αυτό. Δεν πήγε πουθενά. Κάποια στιγμή έφτασε σε αδιέξοδο".

Τέλος, είπε για τον δικό της αγώνα: "Φέτος κλείνω 17 χρόνια καθαρή! Αυτά τα 17 χρόνια δεν μου ήταν εύκολο".

 

Στέφη Βασιλοπούλου Who is Who

Η Στέφη Βασιλοπούλου  είναι Επιχειρηματίας και τα τελευταία 14 χρόνια έχει αναπτύξει καινοτόμες ιδέες στον χώρο του Internet, του Τουρισμού και της Ευεξίας.

Η Στέφη έχει προσκληθεί ως ομιλήτρια σε συνέδρια όπως της Mastercard και έχει εκπαιδεύσει επαγγελματίες της Τράπεζας Πειραιώς, ΟΤΕ κ.ά. Έχουν αναφερθεί για εκείνη σημαντικά μέσα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχει δημιουργήσει το πρώτο inspirational Podcast στα Ελληνικά το οποίο παρουσιάζει συνεντεύξεις που εμπνέουν να ζουμε ακόμα καλύτερα.

Η Στέφη επίσης συμβουλεύει επιχειρηματίες για θέματα στρατηγικής, επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και branding.

Δείτε επίσης: Topwoman η Στέφη Βασιλοπούλου & το BookPanda της: Online Book τα Πάντα! Kρατήσεις για things to do

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ