LifeLine: Φιλανθρωπικό δείπνο για την ημέρα της γυναίκας - Οφλούδη Γιαβρόγλου & Αντωνάκου κεντρικές ομιλήτριες

Ένα δείπνο αφιερωμένο στην γυναίκα…

Ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός LifelineHellas, πραγματοποιεί φιλανθρωπικό δείπνο αφιερωμένο στην γιορτή της Γυναίκας την Τρίτη 3 Μαρτίου στις 20.00 στην Αθηναϊκή Λέσχη

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης με σκοπό τηνστήριξη των Κρατικών Νοσοκομείων της Ελλάδος.

Θα έχουμε την τιμή να είναι κοντά μας και να μιλήσουν για τον ρόλο τους στην σύγχρονη εποχή δύο υπέροχες γυναίκες που μας εμπνέουν, η Κυρία Μαρίνα Οφλούδη Γιαβρόγλου, Προέδρος του ICC Ελλάς World Women Initiative και Πρόεδρος της Soya Mills International και η Κυρία Πέγκυ Αντωνάκου, Γενική Διευθύντρια Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην Google.

Η Κυρία Μαρίνα Οφλούδη Γιαβρόγλου

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου η οποία υπήρξε Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού δικτύου ελληνίδων δημοσιογράφων και δημιουργός των βραβείων Topwomen Awards ενώ έχει τιμηθεί με το βραβείο "Αύρα Θεοδωρόπουλου" για την κάλυψη θεμάτων που προβάλλουν την ενδυνάμωση των γυναικών.

Κοντά μας θα είναι η διεθνής ποπ σοπράνο, Αναστασία Ζαννή που διακρίνεται στο εξωτερικό και εκπροσωπεί την Ελλάδα σε σημαντικά γεγονότα, στο πλαίσιο της πολιτιστικής διπλωματίας και της Ελληνοαμερικανικης φιλίας.


Η Κυρία Πέγκυ Αντωνάκου

Οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν μία υπέροχη βραδιά με ξεχωριστό μενού, μοναδική διακόσμηση από την Έμη Τρικάρδου και πλούσια δώρα. 

Δωρεά συμμετοχής: 100 ευρώ

Χορηγοίτης εκδήλωσης είναι: AS Marine, Medical Antiaging Center, Aegean Airlines, Artemide, Vichy, Thesauri Caviar, Gancia, Evritos, Βίκος, AnassaOrganics, Beat bespoke events and services.

Πληροφορίες: 2109828002, 6943902264

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ