Δεν έχει εντοπιστεί ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο τα ξημερώματα στην Γλυφάδα - Ο θρήνος του πατέρα

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του αδικοχαμένου Νάσου...

Ο εντοπισμός του οδηγού πολυτελούς αυτοκινήτου, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, στη Γλυφάδα, είναι πλέον θέμα χρόνου να βρεθεί. Ο εισαγγελέας έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για το συγκεκριμένο τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αστυνομία γνωρίζει τον ιδιοκτήτη της μαύρης Corvette, ενώ διενεργεί έρευνες, προκειμένου να διευκρινίσει εάν το οδηγούσε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιες αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως ο οδηγός του οχήματος, που γνωρίζει ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με την Τροχαία, ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Συγκλονίζει ο πατέρας του Νάσου - «Αυτός ο άνθρωπος είδε το παιδί μου σαν ένα σκουπίδι»

«Το παιδί σχόλασε από την δουλειά του στις δέκα το βράδυ ήρθε στο σπίτι στον Καρέα έκανε μπάνιο και τον πήραν οι δύο φίλοι του -που είδαν και το συμβάν- στη Βάρκιζα να φάνε ένα σουβλάκι. Τελείωσαν τη βόλτα τους και επέστρεφαν στο σπίτι και έγινε το δυστύχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Εμάς μας πήραν τηλέφωνο από το νοσοκομείο περίπου στις 3:30 το πρωί από το νοσοκομείο της Βούλας.

Ο Νάσος μου, ήταν ένα παιδί συνεσταλμένο, ηθικό, αγαπητό, κοινωνικό με όλους τους ανθρώπους, είχε πολύ καλά στοιχεία, ήταν καλή πάστα ανθρώπου. Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πει κάτι κακό. Ήταν ένα παιδί σπάνιο. Το όνειρο του ήταν να ανοίξει ένα καφέ, ήθελε να το κάνει με έναν φίλο του. Δούλευαν για να μαζέψουν τα χρήματα και να ανοίξουν το μαγαζί τους.

Μπορούν να συμβούν ατυχήματα με πολλούς τρόπους, αυτό που με ενόχλησε και δεν το χωράει ο νους μου είναι πως είναι δυνατόν να χτυπήσεις ένα παιδί, να φύγεις και να τον αφήσεις. Τι έγινε αυτό το παιδί, αυτής ο άνθρωπος που ήταν εκεί τι έγινε; Θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ψυχρός, δεν έχει ανθρωπιά… δεν είναι άνθρωπος. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να έκανε κάτι τέτοιο. Έκανες κάτι, έγινε από λάθος ή από κάτι άλλο, τα πάντα μπορούν να συμβούν, οφείλεις όμως να είσαι εκεί. Γιατί εγώ πιστεύω ότι το παιδί μου ήταν ζωντανό… Έτσι πιστεύω. Και αν εκείνος ενδιαφερόταν και το έπαιρνε και ενδιαφερόταν μπορεί να ζούσε δεν ξέρω πως θα ήταν… Δεν βλέπω ανθρωπιά, αυτός ο άνθρωπος είδε το παιδί μου σαν ένα σκουπίδι, σαν να πατάς ένα γατάκι, που θα γυρίσεις να το κοιτάξεις μετά, εδώ ήταν σαν να πάτησε ένα πορτοκάλι… αυτό με ενοχλεί.

Πιστεύω ότι είναι εύκολο να βρεθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου φτάνει να το θέλουν. Δεν μπορώ να δω κανένα βίντεο. Με την τεχνολογία που υπάρχει μπορούν να βρουν τα πάντα. Δεν μπορώ να πω αυτό που θα έλεγαν πολλοί εάν έβλεπα μπροστά μου τον οδηγό του αυτοκινήτου. Το ποιόν μου δεν είναι τέτοιο που θα μιλαγα άσχημα όπως να τον σκοτώσω ή να τον καθαρίσω όχι… Θέλω δικαιοσύνη, θέλω να δικαιώσω το παιδί μου, θέλω να δικαστεί ο δράστης με ότι του αξίζει. Δεν είμαι δικαστής, είναι οι αρμόδιοι που ξέρουν. Να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε. Γιατί εάν και εγώ το αμελήσω θα θεωρηθώ ένοχος ως προς την ψυχή του παιδιού μου και θα το σέρνω μαζί μου ότι δεν ενήργησα», είπε ο πατέρας του αδικοχαμένου Νάσου, κ. Γιώργος, μιλώντας στο protothema.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ