Ο σωστός τρόπος να φορεθεί το μαύρο γυναικείο κοστούμι

Δείτε στιλάτες συμβουλές…

Το ντύσιμο με γυναικείο κοστούμι τα τελευταία χρόνια έχει πάρει άλλη διάσταση. Δεν πρόκειται για ένα σύνολο που φοριέται αυστηρά σε επαγγελματικές εμφανίσεις.

Πολλές γυναίκες επιλέγουν να φορέσουν ένα κοστούμι ακόμη και στις πρωινές τους δραστηριότητες. Ο συνδυασμός του με ένα απλό μπλουζάκι και sneakers, οδηγεί σε ένα λιγότερο business σύνολο με πιο casual και σπορ όψη.

Αυτό βέβαια δεν αποκλείει την επιλογή ενός γυναικείου κοστουμιού για μια επίσημη εμφάνιση ή για το γραφείο. Σε περίπτωση που θελήσετε να κάνετε ένα τέτοιο outfit, ολοκληρώστε με τα ιδανικά παπούτσια. Για παράδειγμα, στη δουλειά μπορείτε να προτιμήσετε ένα ζευγάρι κομψές χαμηλές γόβες, loafers ή oxford shoes. Από την άλλη μεριά, για τις πιο βραδινές σας εμφανίσεις προτιμήστε ψηλοτάκουνες γόβες και πέδιλα.

Κι αν θέλετε να ξεφύγετε από την κλασσική επιλογή του υφασμάτινου μαύρου κοστουμιού, φορέστε ένα σχέδιο με ρίγες ή καρό. Εναλλακτικά, τολμήστε ένα δερμάτινο σακάκι με παντελόνι, είτε ένα βελούδινο κοστούμι. Και οι δυο αυτές προτάσεις είναι εξίσου εντυπωσιακές και trendy!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ