Τι λέει ο Ελληνας που δραπέτευσε από την «κόλαση» του κορωνοϊού - Μπήκε σε καραντίνα στο Νοσοκομείο Σωτηρία για 14 μέρες (βίντεο)

Ο Γιάννης Μερσινιάς μίλησε για τις στιγμές αγωνίας που πέρασε...

 

Πέρασε από την κόλαση του κορωνοϊού στην απομόνωση του νοσοκομείου Σωτηρία και το Σάββατο, επέστρεψε στη δική του καθημερινότητα.

Ο Γιάννης Μερσινιάς, ο ένας από τους δύο Ελληνες που έμειναν 14 ημέρες σε καραντίνα, μίλησε στο Open Tv αφού πήρε το πολυπόθητο εξιτήριο από το ελληνικό νοσοκομείο. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να επισκεφθεί τους γονείς του, οι οποίοι για μεγάλο διάστημα αγωνιούσαν για την υγεία του.

«Καραντίνα σημαίνει να είσαι σε ένα δωμάτιο μόνος σου, να βλέπεις μόνο τις νοσηλεύτριες και τους γιατρούς να μπαίνουν μέσα με ειδικές στολές και απεριόριστο ελεύθερο χρόνο. Άλλες 15 μέρες ήμουν σε καραντίνα και στην Κίνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μερσινιάς.

«Η Ουχάν ήταν μία άδεια πόλη, σαν την Αθήνα τον δεκαπενταύγουστο. Χωρίς να κινείται πολύ κόσμος, χωρίς πολλά αυτοκίνητα, τα μαγαζιά ήταν κλειστά . Όταν πήγα εκεί, είχα μία ενημέρωση ότι κάτι υπάρχει... ήξερα ότι υπάρχει ένας ιός αλλά ξέφυγε από τον έλεγχο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ