Πως να κάνεις αποκριάτικο μακιγιάζ πειρατίνα και στολή με δικά σου ρούχα (φωτό)

Πάρτε ιδέες για τις φετινές Απόκριες...

Η αποκριάτικη στολή της πειρατίνας είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές! Για να ολοκληρωθεί όμως επιτυχημένα η συγκεκριμένη μεταμφίεση απαιτείται και το κατάλληλο βάψιμο. Αν λοιπόν θες να ντυθείς πειρατίνα, τότε οι παρακάτω ιδέες με απίθανα  αποκριάτικα μακιγιάζ θα σου δώσουν έμπνευση για να κερδίσεις τις εντυπώσεις στο πάρτι μασκέ ή το καρναβάλι.

Είτε πρόκειται για μια σαγηνευτική και σέξι στολή, ή για μια πιο κλασσική όπως αυτή της πειρατίνας της Καραϊβικής, τα makeup tutorial που θα βρεις παρακάτω καλύπτουν κάθε γούστο και δείχνουν βήμα βήμα πως να βαφτείς.

Ιδέες με εντυπωσιακό αποκριάτικο μακιγιάζ για πειρατίνα

Το βάψιμο που ταιριάζει απόλυτα με αυτή τη μεταμφίεση είναι κυρίως το έντονο smokey eyes και τα σκούρα χείλη. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλές ακόμη εναλλακτικές προτάσεις, όπως το πιο απαλό μακιγιάζ με nude χείλη, αλλά και το απόλυτα θηλυκό κόκκινο κραγιόν.

Αν η στολή σου δεν διαθέτει το μάτι του πειρατή, μην ανησυχείς. Μπορείς κάλλιστα να το σχεδιάσεις μόνη σου με μια μαύρη υγρή σκιά ή την ειδική μαύρη μπογιά που θα βρεις στα εποχιακά καταστήματα.

Ας δούμε λοιπόν πως θα ολοκληρώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μεταμφίεση σου και θα μεταμορφωθείς σε μια ακαταμάχητη πειρατίνα!

Μακιγιάζ πειρατίνα για τις απόκριες

Αποκριάτικο μακιγιάζ για πειρατίνα της Καραϊβικής

Ολοκλήρωσε την μεταμφίεση σου σε πειρατίνα της Καραϊβικής με το κατάλληλο έντονο και λαμπερό smokey eyes σε χρυσούς και μαύρους τόνους. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό make up που μπορείς να κάνεις και σε μια βραδινή έξοδο. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι οι μικρές πινελιές που το κάνουν πιο θεατρικό.

Προσθέτοντας λίγο περισσότερο χρυσό glitter και σχεδιάζοντας το Χ του χαμένου θησαυρού, μπορείς να κάνεις μια εκθαμβωτική μεταμφίεση πειρατίνας.

Αστραφτερό μακιγιάζ πειρατίνας για τις απόκριες σε μπορντό αποχρώσεις

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα επιλογή για το βάψιμο μιας πειρατίνας των 7 θαλασσών! Οι μπορντό αποχρώσεις του ταιριάζουν απόλυτα με το σύνολο της αποκριάτικης αυτής στολής. Βάλε και μερικές πινελιές από χρυσό glitter στη μέση των βλεφάρων, όπως και κάτω από το μάτι και ολοκλήρωσε με ένα σχέδιο άγκυρας.

Τα μπορντό χείλη πηγαίνουν απόλυτα με το συγκεκριμένο μακιγιάζ ματιών.

Έντονο μακιγιάζ για να… κουρσέψεις τα πλήθη!

Αν προτιμάς το ματ μακιγιάζ και όχι την λάμψη του glitter, το πειρατικό αυτό βάψιμο είναι ιδανικό για να συνοδέψεις την στολή σου. Οι σκούροι μπορντό και μαύροι τόνοι του, κάνουν το μακιγιάζ για τις απόκριες ιδανικό για την μεταμφίεση αυτή.

Το μόνο που μένει είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου σε δυο πλάγιες πλεξούδες και να φορέσεις το μαντήλι της πειρατίνας στα μαλλιά σου!

Βάψιμο για μυστηριώδη πειρατίνα σε σκούρους μπορντό τόνους

Ακόμη μια πρόταση για έντονο πειρατικό smokey eyes με μπορντό και μαύρες σκιές ματιών που απογειώνεται με τις μεγάλες χρυσές νιφάδες στην εσωτερική άκρη των ματιών.

Το μπορντό μαντήλι στα μαλλιά ταιριάζει απόλυτα με το αποκριάτικο αυτό βάψιμο, κάνοντας την μεταμφίεση σου εκθαμβωτική!

Σαγηνευτικό και λαμπερό smokey eyes σε μπορντό, χρυσούς και μαύρους τόνους για σέξι πειρατίνα

Κι αν τα μπορντό χείλη δεν είναι κάτι που σε αντιπροσωπεύει και προτιμάς το απόλυτο κόκκινο, κανένα πρόβλημα. Δοκίμασε να κάνεις αυτό το αστραφτερό βραδινό μακιγιάζ σε μπορντό, κόκκινους και μαύρους χρωματισμούς, συνοδεύοντας το με ένα κατακόκκινο κραγιόν.

Απαλό βάψιμο πειρατίνας για τις απόκριες

Υπάρχει πάντα και η επιλογή ενός πιο απαλού βαψίματος με nude χείλη και μάτια σε πιο απαλές γκρι αποχρώσεις. Η εναλλακτική αυτή πρόταση είναι ιδανική για σένα που δεν θες να βαρύνεις πολύ το μακιγιάζ σου.

Πρόσθεσε το μάτι του πειρατή, ζωγράφισε το σημάδι του θησαυρού και είσαι έτοιμη να ντυθείς με την αποκριάτικη στολή σου.

Αποκριάτικη στολή για πειρατίνα με απλά ρούχα

Αποκριάτικη στολή πειρατίνα με παντελόνι

Αποκριάτικη στολή πειρατίνα με κολάν

Αποκριάτικη στολή πειρατινά με φούστα

Πέρα από τις στολές που θα βρεις σε καταστήματα με εποχιακά είδη, μπορείς να φτιάξεις με τα δικά σου, απλά ρούχα ένα εξίσου εντυπωσιακό αποκριάτικο κοστούμι για πειρατίνα.

Η πιο απλή εκδοχή είναι να χρησιμοποιήσεις ένα ριγέ ή μαύρο κολάν και να το συνδυάσεις με ένα απλό λευκό t-shirt.

Αν μάλιστα έχεις και ένα μαύρο γιλέκο, τότε μπορείς να ολοκληρώσεις ακόμη πιο επιτυχημένα την DIY αποκριάτικη στολή. Πρόσθεσε στα παραπάνω ένα μαντήλι στα μαλλιά και ένα στη μέση σαν ζώνη και θα είσαι έτοιμη να κλέψεις καρδιές σαν σωστή πειρατίνα στο πάρτι μασκέ!

Τα ιδανικά παπούτσια για την μεταμφίεση αυτή είναι οι μπότες μέχρι το γόνατο και αν έχουν κορδόνια, τότε ακόμη καλύτερα.

Αντί για το κολάν μπορείς να επιλέξεις ένα μαύρο υφασμάτινο ή δερμάτινο παντελόνι. Το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό! Αν από την άλλη προτιμάς την πιο θηλυκή εκδοχή της πειρατίνας, φόρεσε μια κοντή ή μακριά φούστα αναφέρει το beautetinkyriaki

Για ακόμη πιο σέξι look, μπορείς να επιλέξεις ένα μπλουζάκι με έξω τους ώμους, είτε κάποιο στράπλες.

Τέλος, θα χρειαστείς και τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν την αποκριάτικη στολή σου. Τα κολιέ από αλυσίδα σε boho style, ένα σπαθί και το κλειστό μάτι του πειρατή είναι τα πιο χαρακτηριστικά για την συγκεκριμένη μεταμφίεση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ