Πατέρας για πρώτη φορά στα 60 του θα γίνει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου – Η 32χρονη σύντροφός του είναι έγκυος (φωτό)

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας...

Γονείς θα γίνουν για πρώτη φορά ο 60χρονος Δημήτρης Παπαδημητρίου και η 32χρονη σύντροφός του Βερόνικα Δαβάκη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Χωρίς την μουσική θα ‘ταν η ζωή ένα λάθος» Friedrich Nietzsche #music #music2020 #✨ #singthelife #keepdreaming #?#newyearssongs #? #staytuned #?#newplans #newdecade #todaymusic #?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Veronica Davaki (@veronicadavaki) στις

Το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά του, ενώ την είδηση αποκάλυψε η ίδια η μέλλουσα μανούλα η οποία μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες στην πρεμιέρα της παράσταση «Το φάντασμα της όπερας» δηλώνοντας πως είναι 5 μηνών έγκυος. «Δεν γνωρίζουμε το φυλο του μωρού, ίσως και να μην το μάθουμε…» είπε μεταξύ άλλων.

Ποια είναι η Βερόνικα Δαβάκη

Η σχέση του Παπαδημητρίου με τη Δαβάκη μετράει αρκετό καιρό, αλλά την ειχαν κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Βερόνικα Δαβάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη και η αγάπη της για τις τέχνες ήταν ένας από λόγους που την έφερε κοντά με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου. 

Στην Αθήνα ήρθε στα 17 της σαν φοιτήτρια της Νομικής Αθηνών. Παράλληλα, σπούδαζε κλασικό τραγούδι, πιάνο και θεωρία μουσικής. 

Το 2007 μπήκε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και το 2012 έγινε δεκτή στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στο τμήμα Ιστορίας και Θεωρίας της Τέχνης. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ