10 + 1 εκπλήκτικές τσάντες… με απαγορευτικές τιμές (φωτό)

Η γυναικεία τσάντα είναι ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ...

Μία τσάντα όχι μόνο ολοκληρώνει το ντύσιμο, αλλά του προσθέτει  στιλ και πολλές φορές του προσθέτει χαρακτήρα.

Τα σχέδια στις τσάντες του 2020 που φέρουν την υπογραφή των κορυφαίων σχεδιαστών μόδας είναι καταπληκτικά και καλύπτουν κάθε γούστο και ηλικία. 

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες σύμφωνα με τους διάσημους σχεδιαστές μόδας έχουν  κλασικά αλλά και πρωτότυπα σχέδια.

Τα top bag trends είναι εδώ και πολύ φοβάμαι ότι... εδώ θα μείνουν καθώς οι τιμές τους είναι απαγορευτικές για το πορτοφόλι μας. 

Ωστόσο καλό είναι να ξέρουμε τι παίζει γενικά στο χώρο της μόδας καθώς σίγουρα θα υπάρξουν μικρότερες εταιρείες που θα αντιγράψουν την τάση και οι τιμές τους θα είναι σίγουρα πιο φυσιολογικές.

Το μαύρο και μάλιστα το μαύρο που μοιάζει με μαξιλαράκι είναι τάση και το έχουμε ήδη δει να κυκλοφορεί στο instagram εδώ και μήνες. 

Τι να πει κανείς για την παρακάτω τσάντα. Είναι ιδιαίτερη, είναι εντυπωσιακή, τα έχει όλα! Είναι έρωτας με την πρώτη ματιά!

Γενικά φαίνεται πως η τάση είναι να κυκλοφορούμε με τσάντες μικρότερου μεγέθους από εκείνες που είχαμε συνηθίσει να κυκλοφορούμε στο παρελθόν.

Όλοι οι διάσημοι σχεδιαστές προτείνουν τσάντες μικρότερες με ωραίο λουρί ώμου ή χοντρές αλυσίδες. Εδώ που τα λέμε καιρός ήταν να έχουμε λίγο μικρότερες τσάντες. Είχε πονέσει ο ώμος μας τόσα χρόνια με τις τεράστιες.

Το παρακάτω χρώμα είναι απλά συγκλονιστικό!

Η ψάθα επίσης θα παίξει πολύ φέτος! Είναι από τα νέα trend!

Η παρακάτω τσάντα παραπέμπει σε μια άλλη εποχή! Μια εποχή που οι γυναίκες κρατούσαν πολύ θηλυκές τσάντες, όπως αναφέρει το toimerologio.me.

Ενα χρώμα χίλιες λέξεις….

Και να και μια πιο ιδιαίτερη για σένα που θέλεις όλοι να σε ρωτάνε που αγόρασες την τσάντα σου!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ