Έξαλλη η Hilary Duff με παπαράτσι – Τι συνέβη;

Την κατάσταση στα χέρια της αποφάσισε να πάρει...

Η Hilary Duff, βρισκόταν στον γήπεδο για να για να παρακολουθήσει τον αγώνα ποδοσφαίρου του 7χρονου γιου της, Luca Cruz Comrie. Κι εκεί που όλα κυλούσαν ήρεμα και ωραία, η τραγουδίστρια, αντιλήφθηκε πως ένας παπαράτσι επιχείρησε να φωτογραφίσει τόσο το παιδί της, όσο και άλλα παιδιά, συμπαίκτες του μικρού Luca, γεγονός που την έκανε… έξαλλη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks @kdeenihan and @riawna for getting my glammed for the @blogher event today! Loved being there and talking all things female! Please...Educate yourself on our natural products that actually work, are good for you and made from people that care about our environment! ✌?✌? @happylittlecamperbaby @veedanatural

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις

Η σταρ έχοντας ενεργοποιήσει την κάμερα του κινητού της πλησιάζει τον παπαράτσι και τον ρωτάει με ωραίο και ήρεμο τρόπο, με ποιον έχει έρθει στο  χώρο του γηπέδου. Εκείνος απαντά ότι έχει έρθει μόνος και τότε εκείνη τον ρωτάει αν γνωρίζει κάποιον από την ομάδα. 

Η απάντηση του φωτογράφου ήταν αρνητική και η ηθοποιός με ευγένεια του ζήτησε να σταματήσει να φωτογραφίζει τα παιδιά. Ο παπαράτσι όμως απάντησε πως είναι νόμιμο. Τότε η ηθοποιός άρχισε να εκνευρίζεται και του είπε πως αυτό την κάνει να αισθάνεται άβολα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Whoa @riawna how’d you make my hair grow like this over night??? Cool trick cool trick

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις

«Δεν χρειάζεται να νιώθεις άβολα. Θέλεις να σου δείξω την ταυτότητά μου;», ήταν η επόμενη απάντηση του φωτογράφου.

«Δεν σου ζητώ την ταυτότητα σου, αλλά να σταματήσεις να φωτογραφίζεις τα 7χρονα παιδιά μας, αν δεν γνωρίζεις κανέναν εδώ. Σου ζητώ ανθρώπινα και ως μητέρα, αν δεν ξέρεις κανέναν εδώ, να σταματήσεις σε παρακαλώ να φωτογραφίζεις τα παιδιά μας που παίζουν ποδόσφαιρο», είπε η Hilary Duff.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go “practice” your photography on ADULTS! Creep! Laws need to change! This is stalking minors! Disgusting!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις

Τότε εκείνος υποστήριξε πως βγάζει φωτογραφίες για εξάσκηση και πρακτική, αλλά η ηθοποιός του είπε πως πρέπει να εξασκηθεί σε άλλο χώρο και αφού τόνισε ότι προσπαθεί να προστατέψει τα παιδιά αυτά αλλά είδε πως δεν έβγαζε άκρη, τον προειδοποίησε πως θα δημοσιεύσει το βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, κάτι που έκανε τελικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ