Η χήρα του Kobe Bryant συγκίνησε με την ομιλία της στην τελετή αποχαιρετισμού (φωτό - βίντεο)

Ράγισαν καρδιές στην συγκινητική τελετή προς τιμήν του Kobe και της Gianna Bryant...

Σε μια τελετή που ονομάστηκε "A Celebration of life" ("Εορτασμός της ζωής") φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές τίμησαν τη μνήμη του Kobe Bryant και της κόρης του, Gianna, που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή στις 26 Ιανουαρίου σε δυστύχημα με ελικόπτερο.

Η τελετή αποχαιρετισμού πραγματοποιήθηκε στο "Staples Center" του Λος Άντζελες, το οποίο ήταν κατάμεστο από ανθρώπους που αγάπησαν τον σταρ του NBA και την μικρή Gianna.

Κατά τη διάρκεια του λόγου της συζύγου του Kobe και μαμάς της Gianna, Vanessa Bryant, κανένας δεν έμεινε ασυγκίνητος.

Με δάκρυα στα μάτια και ντυμένη στα μαύρα, η Vanessa είπε, μεταξύ άλλων, «Ο Θεός ήξερε ότι δεν θα μπορούσαν να είναι σε αυτή τη γη ο ένας χωρίς τον άλλο... Και τους πήγε στον παράδεισο μαζί. Μωρό μου, φρόντιζε την Gigi μας... Κι εγώ έχω την Nani, την Bibi και την Coco, είμαστε ακόμη η καλύτερη ομάδα... Σας αγαπάμε και μας λείπετε πολύ... Αναπαυθείτε εν ειρήνη και να περάσετε καλά στον παράδεισο, μέχρι να συναντηθούμε ξανά...».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sistermagazin on

Για την κορούλα της, η Vanessa Bryant είπε πως ήταν μία από τις καλύτερές της φίλες, ένα πολύ τρυφερό πλάσμα, με το ομορφότερο γέλιο, που ήταν ανταγωνιστική σαν τον μπαμπά της, αλλά και ένα έξυπνο και γλυκό κορίτσι.

Ήταν μια βραδιά συγκινησιακά φορτισμένη, με την Vanessa να μιλά και για προσωπικές στιγμές, αναφερόμενη στο γεγονός ότι ο Kobe ήθελε να ανανεώσουν τους όρκους τους, να ταξιδέψουν μαζί σε όλο τον κόσμο και να γίνουν οι πιο κουλ παππούδες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

Η τελετή κράτησε περισσότερες από δύο ώρες, ενώ εκτός από την σύζυγο του 41χρονου αστέρα του NBA, μίλησαν φίλοι και συναθλητές του Kobe και της Gianna, όπως η "White Mamba", όπως την είχε ονομάσει ο σταρ του NBA, Diana Taurasi, o προπονητής Geno Auriemma, αλλά και ο Michael Jordan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NUsport (@nusport) on

Την συγκινητική τελετή, την οποία "άνοιξε" με το αγαπημένο τους τραγούδι η Beyonce, συντόνισε ο, επίσης καλός φίλος του "Black Mamba", Jimmy Kimmel.

Στη μνήμη του Kobe και της Gianna τραγούδησαν, επίσης, η Christina Aguilera και η Alicia Keys.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ