Αυτοί είναι οι νικητές του wallpaper design awards 2020: Ένα υποβρύχιο... ρεστοράν , το ωραιότερο σπίτι το καλύτερο νέο ξενοδοχείο (Φωτό)

Έργα που τα σε ταξιδεύουν…

Το πολυπόθητο Wallpaper βραβείο σχεδίασης για τον σχεδιαστή της χρονιάς 2020, περιλαμβάνει τους κορυφαίους, τους ταλαντούχους και φυσικά εκείνους που η φαντασία τους δεν έχει όρια.  

 

Η βιολογική μεταφορά συσκευασιών από την εταιρία, Hæckels, η οποία κερδίζει το βραβείο Wallpaper Design Awards για το καλύτερο νέο προϊόν καλλωπισμού. 

Η εταιρία, Bottega Veneta, κερδίζει το Wallpaper Design Awards για την καλύτερη συλλογή μόδας γυναικών της σεζόν φθινοπώρου – άνοιξης 2019.

Η εταιρία, Dior, κερδίζει το Wallpaper Design Awards για την καλύτερη συλλογή μόδας γυναικών της σεζόν φθινοπώρου – άνοιξης 2019.

Η τουαλέτα "Save" από την Laufen κερδίζει το Wallpaper Design Awards για την Life-Enhancer της χρονιάς. 

Το Nithurst Farm του Adam Richards κερδίζει το Wallpaper Design Awards για το καλύτερο νέο ιδιωτικό σπίτι.

Σχεδιασμένο από τους αρχιτέκτονες Snοhetta που εδρεύει στο Όσλο, το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο της Ευρώπης έχει κερδίσει το βραβείο Wallpaper Design Awards 2020 για το καλύτερο νέο εστιατόριο.  

Η πόλη Ruby από την Adjaye Associates κερδίζει το βραβείο Wallpaper Design Awards 2020 για το καλύτερο νέο δημόσιο κτίριο.

Η Aman, όπως επιλέχθηκε από την απαιτητική κριτική επιτροπή κερδίζει το βραβείο Wallpaper Design Awards 2020, για το καλύτερο νέο ξενοδοχείο.

Η κουζίνα «Match» της Muller Van Severen κερδίζει το Wallpaper Design Awards 2020 για τον καλύτερο εγχώριο σχεδιασμό. 

Η Νέα Υόρκη κερδίζει το Wallpaper Design Awards 2020 για την καλύτερη πόλη. 

Η Sabine Marcelis κερδίζει το Wallpaper Design Awards 2020 της χρονιάς 2020.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για της καταπληκτικές τους ιδέες…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ