Ηθοποιοί & Celebrities της τηλεόρασης αποχαιρετούν τον Κώστα Βουτσά με λόγια αγάπης, ατάκες του που άφησαν εποχή

Έπεσε αυλαία για τον αιώνιο έφηβο…

Ο σπουδαίος και αγαπητός σε όλους μας, Κώστας Βουτσάς, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 χρονών, σκορπίζοντας την θλίψη σε όλο το πανελλήνιο. Ο ηθοποιός, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, δυστυχώς, όμως ο «Δυνατός» Κώστας δεν τα κατάφερε να βγει νικητής από αυτή την μάχη…

Άνθρωποι που τον θαύμαζαν για τη σπουδαία καριέρα του, εκδηλώνουν στα social media τη θλίψη τους για τη μεγάλη απώλεια με ατάκες του, αξέχαστες στιγμές που έχουν χαραχθεί στην μνήμη μας και με όλα τα συναισθήματα που χάρισε…


 
Η Φωτεινή Δάρρα με μια δημοσίευση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να αποχαιρετήσει τον δικό της gentleman. 

Από τους πρώτους που ανακοίνωσαν την τραγική είδηση ήταν η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανίαν με ανάρτησή της στο Facebook.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, με μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε τον συνάδελφο του παππού του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γεια σου ρε Κώστα γίγαντα...! Φιλιά στον Παράδεισο #voutsas #rip

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lampros Konstantaras (@lamproskonstantaras) στις

Την τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ο αξέχαστος Κώστας Βουτσάς, την πραγματοποίησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής, με ένα post θέλησε να ευχαριστήσει τον ηθοποιό για τις αξέχαστες στιγμές που χάρισε σε όλους μας. 

«Σ αγαπάμε Κώστα. Και θα σ αγαπούν και τα παιδιά μας…», έγραψε μεταξύ άλλων η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, στο Instagram.

Συντετριμμένη από την τραγική αυτή είδηση είναι και η Ζέτα Δούκα, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έφυγε από τη ζωή, ο Κώστας Βουτσάς. 

Το δικό του αντίο είπε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, στον Κώστα Βουτσά.

Με μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες του Κώστα Βουτσά, ο Νίκος Κοκλώνης, αποχαιρετά τον ηθοποιό. 

 Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram φωτογραφία της με τον ηθοποιό και έγραψε: «Πέρα από ταλαντούχος... ήταν πάντα τόσο γλυκός και γενναιόδωρος με τους νέους ανθρώπους. Θα θυμόμαστε την αισιοδοξία που εξέπεμπε και τα μαθήματα ζωής που έδινε απλά και μόνο από τον τρόπο που αντιλαμβανόταν την ζωή του. Καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά!»

«Μας έδωσες και θα συνεχίσεις να μας δίνεις μόνο ΧΑΡΑ! Καλό σου ταξίδι .Ευχαριστούμε.», έγραψε στην χαρακτηριστική αποχαιρετιστήρια λεζάντα, ο Βασίλης Ζούλιας. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μας έδωσες και θα συνεχίσεις να μας δίνεις μόνο ΧΑΡΑ!Καλο σου ταξίδι .Ευχαριστουμε .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias) στις

Ένας άνθρωπος που αγαπούσε τους πάντες, ένας άνθρωπος που ποτέ δεν κρατούσε κακιά σε κανέναν, μια ζωή που δεν θα σταματήσει να υπάρχει ποτέ…  Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε αυτό το γέλιο. Κάθε φορά που θα βλέπουμε τις ταινίες του θα ξέρουμε ότι ζει διπλά μας.  

Καλό ταξίδι Κώστα… Όπως λέει και το αγαπημένο σου τραγούδι «Θα Σ΄ Αγαπώ», έτσι κι εμείς… Θα Σ’ Αγαπάμε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ