Νέα δημόσια επίθεση από τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - «Πρώτα εγκατέλειψε εμένα και τώρα τη βρετανική οικογένεια»

"Είμαι πολύ αναστατωμένος με τη Μέγκαν και τον Χάρι..."

Ο  πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, δεν χάνει ευκαιρία ώστε να επιτίθεται στην κόρη του. Ο Τόμας Μαρκλ γι’ ακόμη μία φορά κατηγόρησε την κόρη του πως τον «εγκατέλειψε» πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι ενώ αυτή τη φορά αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει ξεσπάσει με το σήμα "Royal Sussex", παίρνοντας το μέρος της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η τηλεοπτική κάμερα πέτυχε τον 75χρονο Μαρκλ, έξω από ένα εμπορικό κέντρο στο Μεξικό κι εκείνος δε δίστασε να εξαπολύσει εκ νέου επίθεση στην Μέγκαν, αλλά και στον γαμπρό του Χάρι.

«Είμαι πολύ αναστατωμένος με τη Μέγκαν και τον Χάρι τώρα. Δεν νομίζω ότι έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τη λέξη Royal. Δεν νομίζω ότι έχουν το δικαίωμα να μιλούν στη βασίλισσα με τον τρόπο που της μίλησαν, νομίζω ότι είναι προσβολή στη βασίλισσα και τον βρετανικό λαό.

Η κόρη μου με εγκατέλειψε μία μέρα πριν παντρευτεί. Έχει εγκαταλείψει την οικογένειά μου, έχει εγκαταλείψει την οικογένεια της Ντόρια, έχει εγκαταλείψει κάθε οικογένεια και τώρα εγκαταλείπει τη βρετανική οικογένεια», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ